Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili
  •   Çözüldü

Selimpaşa Ağız ve Diş Sağlığı Doktor Saygısızlığı

İpek
İpek 02 Eylül 2022 10:01

Selimpaşa ağız ve diş sağlığı hastanesinde **** annemin dişlerini yapmak için gittiği hastanede azarlanıp iğnesi vurulduğu halde odayı terk gidip gitmiştir bu nasıl bir saçmalık benim anneme 3 tane iğne vurup odada bırakıp gidemez şimdi benim annem ne yapabilir?

10 Ekim 2022

Büyükçekmece Ağız Ve Diş Sağlığı Diş Doktoru Şikayeti

Selimpaşa diş hastanesinde ** dolgu yaptırmak için gittim. Çok ters bir insan Dişi yaptı ağrım olduğu halde beni tersleyerek eve gönderdi. Çok ağrın varsa çene cerrahine çektir diyerek saldı başından. Yaptığı dişi 1 hafta bile kullanamadım. Alanında iyi olmayanların doktorluk yapmaması gerekiyor.

• profile
1 Destekçi
22 Eylül 2022

Selimpaşa Ağız Ve Diş Sağlığı Tedaviyi Yarıda Bıraktı

Sağlık Bakanlığına sesimi duyurmak istiyorum. Artık yeter çocuğumun dişlerini yaptırmak için eziyet çekiyoruz. En son pedodonti bölümüne Selimpaşa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ne randevu aldım. İlk gittiğimizde çocuk normal olarak tedirgin oldu doktor ilk başta iyi davrandı ama 10 dakika sonra çocuk ...

• profile
1 Destekçi

1 Yorum

Merve
Merve

Hastane nerede acaba buyukcekmecedemi yoksa Silivri hastanesinin oralardami. Sabah bende gideceğim internet şaşırtıyor beni. Sabah randevumda erken kaçırmak istemiyorum. Ne olur yardımcı olun