2 senedir aktif kullanmadığın bir uygulama olan busuu aylık çekmesi gereken ücreti bir anda yıllık olarak kartımdan çekti. 6 ay kadar aktif kullanıp geri kalanında kullanmadığım bu programda remium üyeliğimi de iptal edip geri iade de talep edemiyorum. Yardım biletinde gösterilen ''Premium iptal'' yöntemi ile, hesabımın ayarlar bölümündeki seçenekler uymuyor. Bu sorun buradan çözülmez ise yasal yollara başvuracağım.
Merhaba!
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Size daha iyi yardımcı olabilmemiz adına [email protected] adresinden bize ulaşmanızı bekliyor olacağız.
Busuu Ekibi