Bursa Şehir Hastanesi Ayrıntılı Ultrason İçin Gün Sorunu

19 Mart 2024 18:14

Ben 19 haftalık hamileyim. 7 Mart'ta gittiğim Bursa Şehir Hastanesi'nde doktorum, benden ayrıntılı ultrason istedi. En geç 23 haftalığa kadar yapılması gerektiği söylendi. Ancak ultrason için sıra almaya gittiğimde, Haziran'dan önce sıranın olmadığı belirtildi ve başka hastanelere bakmam söylendi. Şehir Hastanesi gibi büyük ve kapsamlı bir hastanede gün bulamıyorsak, acaba nerede bulabiliriz? Diğer devlet hastanelerinde de yer bulamadık. Ayrıca, benden önce giden bir arkadaşıma da aynı durum söylenmiş ve bu konuda bir sevk kağıdı gibi bir belge de verilmedi. Maalesef, bizi başlarından savdıklarını hissediyorum. Özel hastanelere gitmek zorunda bırakılıyoruz, ancak herkesin özel hastaneye gitme imkanı yok. Benim de öyle bir durumum yok; olsa bile devlet hastanelerinde doktorların bazen ters tavırlarına maruz kalmayız. Bu konuda yardım talep ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum; özel hastaneye gidip bu ultrasonu yaptıramayacağım, ama doktorum bunun mutlaka yapılması gerektiğini söylüyor. Çaresiz hissediyorum.

04 Aralık 2023 22:21
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Gebelikte Devlet Hastanesinde Randevu Krizi Ve Empati Eksikliği

20 Ekim 13:48
Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 19:21