Yıllardır lens kullanıyorum. Doktor bey lens ve gözlük için ayrı 2 reçete yazdı fakat göz çapını ölçmeden reçete kısmına çapı yazamam dedi. Çap ölçümü için muayene ücreti hariç 400 TL para istediler. Yıllardır aynı lensi kullandığımı geçen yıl muayene olduğumu ve göz çap ölçülerimi bildiğimi söyledim, kullandığım lensin fotoğrafını da ayrıca gösterdim ben gene de yazamam ama gözlükçünüze götürün verir dedi. Hiçbir gözlükçü vermedi geçersiz reçete olduğunu söylediler. Gözlükçü de hastaneyi aradım beni 1 saat beklettikten sonra doktor bey lens çapını yazdı asistanı WhatsApp ®'tan gönderdi. Başta yapması gereken şeyi sırf para alamadıkları için beni saatlerce uğraştıktan sonra yaptılar. Ben muayene olurken benim gibi aynı konudan mağdur edilen bir hasta daha vardı o da sinirlendi hastaneyi terk etti. Bu yorumu Google ® da yaptığım da ben lens kutusunu göstermemişim gibi bir yorum yaptılar. Yaptığınızın arkasında durun ve dürüst olun lütfen. Hiçbir yakınıma tavsiye etmeyeceğim. Devlet hastanesine sıra beklememek için gitmedim burda daha çok uğraştım.