Genciz Biz Vakfı Burs Vaadiyle Yanıltılma

10 Kasım 12:37

09 Kasım 16:02

Genciz Biz Vakfı adı altında burs başvurusu vardı Instagram'da. Fakat daha sonra bu burs başvurusunun yalan olduğundan şüphelendim. Adım, soyadım ve telefon numaramı yazmıştım. Öğrenci belgemi ekledim ve belgede t. C. Kimlik numaram yer alıyordu. O yüzden bu tarihten itibaren benim kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bildirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ederim. Teşekkür ederim.

Rukiye
18 Mayıs 14:16

Dilara
15 Mayıs 02:03
Genciz Biz Adı Altında Burs Başvurusu

Melike
17 Nisan 16:45
Genciz Biz Vakfı Burs Adı Altında İnsanların Bilgilerini İsteme.

Sahte Burs Başvurusu Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Endişesi

Salim