Burs Başvurusunda Güvenlik Endişesi

Sedef
06 Ekim 03:34

06.10.2024 tarihinde Sancak Eğitim Öğretim Vakfına burs için başvuru yaptım. Birkaç gün sonra benden isim, soyad, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası, telefon numaram, e-posta adresim ve yaşadığım yerin mülkiyeti istendi. Ben de bilgilerimi girdim. Bursu kazandığıma dair WhatsApp'tan iletişime geçilince şüphelendim. Kendi adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, para hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim. Tarafıma açılan her şeyden muaf olmak istiyorum. Kesinlikle iznim ve rızam yoktur. Aksi takdirde iznimiz olmadan yapılacak işlemlerden Sancak Eğitim Vakfı ve yetkilileri sorumlu tutulacaktır.

Sancak Eğitim Öğretim Vakfı (Burs) Sancak Eğitim Öğretim Vakfı

Merve