Bir çok ürün sipariş verdim ancak 18 üründen 3 tanesi eksik geldi. İletişim formu doldurama rağmen iletişime geçilmedi benimle. İlk defa sipariş verdim ama dönüş olmaması ve ekibe aldığımın hediyelerin eksik gelmesi beni üzdü. Kargo şirketi gayet hızlı ve paketlemede özenliydi.
Evet buradan da yazmama rağmen halen iletişime geçilmemesi ne kadar profesyonel bir site olduğunuzu gösteriyor tebrik ediyorum sizleri bir daha asla sitenizden alışveriş yapmayacağım ve her yerde de yanıltıldığımı ve ilgisizliğinizden bahsedeceğim
Aldığım ürün sukuşi defter çocuğum için gönderdikleri kargodan ahtapot oyuncak çıktı. Mail atıyorum dönüş alamıyorum. İade ya da değişim istiyorum yoksa her yerden şikayete devam edeceğim. Muhatap bulamıyorsunuz. Herhangi bir iletişim bilgisi yok.
“Sitelerindeki iletişim ve kargo kodu kısmının güncel olmamasından kaynaklı sorun olduğunu öğrendik. Sorunu fark ettikten sonra memnun edici çözüm sundular.teşekkürler”
Bumeshop'tan alışveriş yaptım. Ürünlerimin biri defolu geldi. İade talebi açıp kargoyla 15 gün içerisinde gönderim yaptım, fakat ürün kabul edilmeyip ...
Bumeshop dan aldığım ürünler elime geçmedi ve hiçbir yerden cevap alamadım. Mesajlarıma cevap verilmiyor. Sitenin iletişim numarası kullanılmıyor bund...