Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bumeshop.com ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mehmet sonuçtan çok memnun

Bumeshop.com Ürünler Eksik Geldi Ve Herhangi Bir İletişime Geçilmedi!

Mehmet 11 Ekim 2022 12:24

Bir çok ürün sipariş verdim ancak 18 üründen 3 tanesi eksik geldi. İletişim formu doldurama rağmen iletişime geçilmedi benimle. İlk defa sipariş verdim ama dönüş olmaması ve ekibe aldığımın hediyelerin eksik gelmesi beni üzdü. Kargo şirketi gayet hızlı ve paketlemede özenliydi.

Mehmet14 Ekim 2022 12:55

Evet buradan da yazmama rağmen halen iletişime geçilmemesi ne kadar profesyonel bir site olduğunuzu gösteriyor tebrik ediyorum sizleri bir daha asla sitenizden alışveriş yapmayacağım ve her yerde de yanıltıldığımı ve ilgisizliğinizden bahsedeceğim

Mehmet02 Kasım 2022 16:00

Gelmeyen ürünlerim stokta olmadığından gönderilmediğini ilettiler ve paramı iade ettiler

Eda
17 Ekim 2022

Bumeshop.com Yanlış Ürün Gönderimi

Aldığım ürün sukuşi defter çocuğum için gönderdikleri kargodan ahtapot oyuncak çıktı. Mail atıyorum dönüş alamıyorum. İade ya da değişim istiyorum yoksa her yerden şikayete devam edeceğim. Muhatap bulamıyorsunuz. Herhangi bir iletişim bilgisi yok.

08 Eylül 2022
Hilal'ın Teşekkür Mesajı

“Sitelerindeki iletişim ve kargo kodu kısmının güncel olmamasından kaynaklı sorun olduğunu öğrendik. Sorunu fark ettikten sonra memnun edici çözüm sundular.teşekkürler”

Bumeshop.com Defolu Ürün İade Kabul Etmedi

Bumeshop'tan alışveriş yaptım. Ürünlerimin biri defolu geldi. İade talebi açıp kargoyla 15 gün içerisinde gönderim yaptım, fakat ürün kabul edilmeyip ...