Sıtkı sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Yeni Kombide Isınma Problemi Ve Çözümsüzlük

07 Ocak 2024 23:19

Yeni yapmış olduğum daireme ekim 2023 tarihinde Buderus kombi kaliteli diyerek taktırdım ve takıldığından beri yerden ısıtma sistemi yeterli ısı vermiyor, ısıtmıyor. Buderus teknik servis bağlantı döşeme sisteminde arıza olabilir diyor, sistemin çeken firma combi den diyor, bir türlü sorunumuz çözülmüyor.
Bize ne önerirsiniz. Diğer dairemde DemirDöküm kullanıyorum hiç bu şekilde sorun yaşamamıştım.

26 Ocak 2024 10:33

Sorunum halen çözülmedi, servis geldi, parçaları söküp kontrollerini yaptı, sıfır kutulu almış olduğum Buderus kombi nin içindeki eşanşörden parçalar çıktı, temizlendi servis ücretini ödedim ve başkada bir arıza görünmediği için gitti. Ama halen ısınamıyoruz, kombi bazen çalışıyor, bazen uyuyor. Genelde uyuyor ve hiçbir odamız ısınmıyor. Bu kışı donarak geçiriyoruz. 15 gündür babamlarda kalıyoruz. Müşteri Hizmetlerini arıyorum, garantili ürün bunu değiştirin mağduriyetimizi gideriniz diyorum, oradan da olumlu bir sonuç çıkmıyor. Çok güvenerek satın almış olduğum Buderus kombi, meğerki ad yapmış ama, bu ada layık bir kombi değilmiş. İkinci ele verip başka marka kombi almaya karar verdim. Başkaları da mağdur olmasın diye her platformda bu markanın reklamını yapacağım.

08 Ocak 2024 08:11 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

13 Ocak 2024 14:45

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

03 Şubat 2024 10:17

Evet, Buderrus arızasını gideremedi ama biz giderdik. Buderusu söktük, ECA marka kombi taktık, ısınıyoruz. Bir daha tövbe ettim, ne Buderus alırım, ne de yakınlarıma aldırtırım. Günlerdir donuyoruz, hasta olduk. Buderus GB022i 24 KW kombinin 60 c de ısıtamadığı dairemi ECA. Proteus Premix 28 KW. 40 c. Süper ısıttı. Şimdi diyeceklerki KW sı yüksek. 24 KW Buderus iki odayı dahi ısıtmadı. Ama şimdi 165 m2 dairem ECA ile hamam gibi. ... Ne demişler... Yerli malı, herkes onu kullanmalı... Başka söze gerek yok.

Ayşe
Ayşe

Bizde de aynı şekilde sıkıntı var gittik iyisi diye Buderus @Buderus marka kombi ve termostat aldık asla eve ısı gitmiyor servisi çağırıyoruz gelmiyor herkes birbirinin üzerine atıyor keşke markasız bir kombi alsaydık

İzzet
24 Şubat 2025 11:55

25 Ekim 2023 15:09
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombide Tekrarlayan Arıza Ve Parça Değişimi Sorunu

Zeynep