tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.5
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
BTCTURK ile ilgili bir şikayetin mi var?

BTCTURK Yardımcı

2.659 Şikayet
Şikayet Sıralaması
5 saat önce

BTCTURK Poly Coin Mı Çekemiyorum

Poly coinim çekemiyorum delist edildiğini bilmiyor dün eğer mümkün se yardımcı olabilir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı oldum. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım yani. BTC Türk'ün bana yardımcı olmasını istiyorum canlı hat ve de bir telefon aracılığı ile beni aramalarını.

10 saat önce

BTCTURK Poly Koin Delist Edilmiş, Param Ne Olacak!

Poly coin delist edilmiş haberim yoktu, param vardı. Bana yardımcı olun. Ben ne yapacağım? Nasıl bir yol izleyeceğim? Bana yardımcı olur musunuz? Neden böyle oluyor? Param neden gidiyor? Nasıl alacağım? Ne kadar sürer? Cevap verir misiniz?

6 gün önce

BTC Turk Giriş Yapamıyorum

Numaramı değiştirdim 1 haftadan fazladır giriş yapmaya çalışıyorum yapamıyorum eski numarama onay kodu gidiyor numara güncelleme için forumları doldurmama rağmen geri dönüş olmadı bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Yardımcı olursanız. Sevinirim...

1 hafta önce

BTCTURK BTC Uygulamasını Giriş Yapamıyorum

Telefonumu değiştirdim bugün BTC uygulamasını indirdim bir türlü giriş yapamadım. Uygulamayı kaldırdım tekrar indirdim aynı sorunu yaşıyorum. Ekranda uygulama var ama giriş olmuyorum bir türlü nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yetkililerden yardım istiyorum

1 hafta önce

BTC Turk Pro Grafik Açılmama Sorunu

BTC Turk Pro güncellemeden sonra grafikleri açmaya çalışıyorum ancak olmuyor. Diğer tüm özellikler aktif ancak grafikler açılmıyor. Bir süre bekledikten sonra kapanıyor. Mobil uygulama izinleri ile alakalı olabilir mi nedeni ne olabilir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

BTCTURK IBAN No Yanlış Çıkıyor

Ben yeni hesap açtım. IBAN aynı, ancak param hesabıma yatmıyor. Param hesaba yatmıyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Beni bilgilendirin.

BTCTURK BTC Hesabımdan Başka Hesaba Para Transferi

Hesabıma kendi BTCTURK hesabından başka bir kripto hesaba para transferi yaptım. Param hesaba geçmedi ve BTC hesabıma da para gelmedi. Şu an param nerede bilmiyorum. BTC'den yardım istiyorum. Paramın geri gelmesi için lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

• profile
1 Destekçi
2 hafta önce

BTCTURK Şifre Sıfırlama İşlemi!

Sevgili BTCTURK çalışanları, BTCTURK şifremi unuttum şifre sıfırlama postasını alamıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz... En kısa zamanda bana ulaşır mısınız çünkü bu konu can sıkmaya başladı. Umarım bu şikayetim hemen çözülür.

BTC Türk Transfer

BTCTurk hesabımdan Tron transferi yaptım, fakat Binance hesabıma gelmedi. Yaklaşık yarım saat önce Binance'a mail attım ve onayladım ancak para hala gelmedi. Tron coin olarak gönderdim ve BTCTurk'te gitti olarak görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz, ne yapmam gerekiyor?

BTCTURK Telefon Numarası Değişikliği Yaptım Hesabıma Giremiyorum

Telefon numaramı değiştirdim giriş yaparken eski telefon numarama kod gönderiyor giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun sorun yaşıyorum. Uzun zamandır uğraşıyorum para yatıracağım yatıramıyorum en kısa zamanda halledersiniz umarım. İçeride de param var müşteri hizmetleri numaranız bile yok ben yeni...

BTCTURK Pro Giriş Problemi

BTCTURK güvenli internet sorunu, BTC Türk hesabıma giriş yapamıyorum. Operatör servislerinde kontrol ettim, herhangi bir güvenli internet kullanımı söz konusu değil ama yine de hesabıma giriş yapamıyorum. Tarafınızca gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Bir türlü çözüm bulamadım. Lütfen yardımcı olu...

BTCTURK Dolar Hesabındaki Paramı Geri İstiyorum

Merhaba BTCTURK dolar hesabıma önce 500 dolar, sonra 4000 dolar ve daha sonra 4000 dolar daha yatırdım fakat parayı çekmek istediğimde bronz hesap satın alıp 5000 dolar daha yatırmamı istediler. Ama ben paramı yatırmadan direkt çekmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? İşleminize ait txıd kodu: 1...

4 hafta önce

BTCTURK Güvenli İnternet Sorunu

30 Nisan

BTCTURK Giriş Yapamıyorum Uygulamaya

BTCTURK Pro uygulamasına giremiyorum. Güvenli internet çıkıyor. İptal ettim tekrar girmeye çalışıyorum ama gene hata veriyor. Kaç defa denedim olmadı hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kaç aydır kullandım. Sıkıntı yoktu bir anda oldu.

27 Nisan

BTCTURK Piyasa Satış Farkı

Başka borsalarda fiyatı 5.28 $ olan üni coini BTCTURK piyasa alışından 5.55$ a sattı. Daha önce de piyasa tercihiyle çok almışlığım var. Mesela göstergedeki fiyat 5.2812 ise 5.2850 den satabilir ancak bu çok uçuk bir fark. Umarım sistem hatasıdır. Acil dönüş bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.

26 Nisan
Ayşegül sonuçtan çok memnun

BTCTURK Hesabıma Giremiyorum Şifremi Unuttum

Merhaba hesabıma giremiyorum. Telefon değişikliği nedeniyle e-posta adresimden de giremiyorum. Birkaç gündür böyle, yardımcı olabilir misiniz? Acaba

24 Nisan

BTC Türk Şifre

BTCTURK şifremi unuttum. Öncesine bir kere değiştirdim. Şimdiki şifremi unuttum. Gmail hesabıma onay mesajı gelmiyor. Hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum nasıl düzeltebilirim? Onay Gmail hesabıma geçmiyor. Yardımcı olursanız sorun çözülürse sevinirim

22 Nisan

BTCTURK Telefon Numarası Değişikliği

BTC Türk telefon numaramı değiştirdiğim için giremiyorum. Talep formu doldururken sürekli hata veriyor ve işlemi bitirmemi engelliyor. Bir numara değişikliği işlemi bu kadar zor olmamalı. Nasıl olacak yetkili biri yardımcı olsun bu durumun çözülmesini istiyorum.

21 Nisan

BTCTURK Şifremi Unutum Ve Giremiyorum Yardımcı Olur Musunuz

Çok mağdurum, şifremi unuttum ve giremiyorum. Ne yapmam lazım? Bilgi alabilir miyim? Bir çaresini bulun ve nereden erişebilirim? Bilgi aktarabilir misiniz lütfen? Şifremi nereden sıfırlayabilirim ve nasıl gireceğim? Çok acil, lütfen yardım edin.

20 Nisan

BTCTURK Çekim İşlemi Yapamadım!

20.04.2023 saat 00.20'de çekim işlemi yaptım. Kendi hesabım üzerinden gönderdiğim para, gönderdiğim site ve sizin sitenizde de görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Şu an işlemi dört gözle bekliyorum. Yapmanızı ve faaliyete koymanızı rica ediyorum.

Marka Profili

BTCTURK, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

BTCTURK, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97