BTCTURK'e Giriş Yapamıyorum

Merhaba Enis Bey, BtcTurk’e ait 444 06 11 telefon numarası üzerinden sizinle sözlü iletişime geçtik. Görüşmemizin özetini yazılı olarak da paylaşmak istiyoruz. Mobil uygulama ve web sayfamızda yaşadığınız durum internet bağlantınızdaki güvenli internet hizmetinin aktif olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun güvenli internet seçenekleri arasında bazı internet sitelerinin erişimi BTK tarafından aile ve çocuk gibi kategorilerde sınırlıdır. Bu nedenle güvenli internet hizmetinizin aktif olması durumunda BtcTurk mobil uygulama veya web sitesine giriş yapılamıyor. Dilerseniz operatörünüz (Turkcell, Vodafone, Turk Telekom) veya internet servis sağlayıcınız (Turk Telekom, Superonline, Turknet vb.) iletişime geçerek veya SMS göndererek güvenli internet hizmetinizi kapattırabilirsiniz. SMS ile güvenli internet kısıtını kaldırmak için, ev ve iş yeri internetleri hariç, "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a SMS gönderebilirsiniz. Tüm soru ve talepleriniz için [email protected] e-posta adresimize e-posta göndererek bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. BtcTurk Kullanıcı Destek Merkezi
BTC TURK'E Giriş yapamıyorum dönüş yapabilir misiniz. Hattımı değiştirdim bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. En hızlı şekilde dönmenizi istiyorum. Daha önce de bundan dolayı sorun yaşamıştım. Bunun direkt bir çözümü bulunmuyor mu