BTCTURK Telefona Kod Gelmiyor
1.067görüntüleme

Merhaba Ebru Hanım, Üyeliğinize kayıtlı telefon numaranız aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede talep ve şikayetinizi iletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınızla detaylı bilgiler paylaşılmıştır. Öncelikle cihazınızdaki gereksiz mesajları temizlemenizi ardından cihazınızı kapatıp açmanızı ve işleminizi yeniden denemenizi rica ederiz. SMS ulaşmazsa operatörünüzle görüşerek SMS ulaşmasını engelleyen herhangi bir blok varsa kaldırılmasını istemenizi rica ederiz. Operatörünüzle görüştükten sonra da SMS ulaşmazsa işlemlerinize devam edebilmeniz için SMS Doğrulama yönteminizi Google Authenticator ile değiştirmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantı üzerinden İki Aşamalı Doğrulama yöntemi değişikliği işlemi adına talep edilen bilgi ve belgelere ulaşabilirsiniz. https://bilgibankasi.pro.btcturk.com/hc/tr/articles/4408793126161-%C4%B0ki-A%C5%9Famal%C4%B1-Do%C4%9Frulama-Y%C3%B6ntemi-Nas%C4%B1l-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilir-SMS-den-Authenticator-a-Ge%C3%A7i%C5%9F- İlgili bilgi ve belgeleri doğru ve eksiksiz bir şekilde [email protected] adresi üzerinden iletmeniz halinde kısa süre içerisinde işleminiz gerçekleşecektir. Google Authenticator(LastPass, Google, Microsoft, Authy Authenticator) kurulumunun ardından hesabınıza programın ürettiği 1 dakika içerisinde güncellenen 6 haneli kodlar ile giriş gerçekleştirebileceksiniz. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda 7/24 Canlı Destek hattımızdan ya da [email protected] adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. BtcTurk Destek Ekibi
BTCTURK hesabıma giriş yapamıyorum çünkü telefonuma kod gelmiyor. Günlerdir giriş yapmayı deniyorum fakat asla kod gelmiyor uygulamayı silip geri yükledim vs düzelmedi bu konuyla ilgili bir geri dönüş rica ediyorum çünkü acil giriş yapmam gerekiyor hesabıma teşekkürler