Deprem destek listelerine hızlı erişin!
BTCTURK ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat 25 Ocak 23:22
BTCTURK Satış Yaparken Uygulanan Yanlış Düzen

BTC Türk de 15 adet axie satış emri verdim ama hepsini satmadı yüzdelik dilim satış devam ediyor, ben hepsini satması için emir girdim, neden ise parça satış yoluna gitti axie düşmeye başladı ve ben zarar etmeye başladım. Lütfen satışımı gerçekleştirin benim zararıma başka yöntemlere başvurmayın!

BTCTURK Logo
BTCTURK25 Ocak 23:25
Sedat26 Ocak 00:05

Otomatik bir sistem varken hızlı ve doğru bir şekilde çalışmak için önce stop sisteminizi düzeltin, emirleriniz gerçekleşmiyor oyalamaya giderek bizleri zarar ettiriyorsunuz, isterseniz bakınız ne kadar zarardayım, banka kurulan sistem hata yapmaz eğer ki siz müdahale yapmazsanız, lütfen yanlış yollara başvurmayınız

Sedat15 Şubat 19:38

Yine satış gerçekleşmiyor!

1 gün önce

BTCTURK 4440611 Numaralı Telefondan Başka Bir Şahıs İçin Arandım

Az önce Gün içerisinde birkaç defa WhatsApp yeni cihaz kodu geldi talep etmediğim halde. Daha sonra 4440611 numaralı telefondan arandım. Arayan kişi f*** isimli şahsa hitaben konuşmaya başlayınca ismimin o olmadığını belirtip kapattım. Bundan sonra CEPŞİFRE'den tek kullanımlık şifre geldi yine talep...

1 gün önce

BTCTURK Mağdur Etti

Getirdiğiniz coinleri biraz araştırın kardeşim. Xcn diye bir coin geldi. Aldı bütün paramızı. Spell'den darbe yemiştim bu da 2 oldu sayenizde. Getirmeyin böyle coinler.

1 Yorum

Sedat

Ne piyasa emri ne de limit emri gerçekleşiyor yapın artık şu satışları bir daha tövbe!