BTCTURK Pro İletişim Sıkıntısı Ve Ele Geçirilen Kripto Varlıklarım

23 Nisan

BTCTURK Pro hesabım ele geçirildi. Benim de mutlaka hatam vardır. Ancak hesabımın çalınmasını fark etmemle BTCTURK ile iletişime geçmeye çalışmama rağmen BTCTURK'un ne web sitesinde ne de uygulamasında herhangi bir iletişim telefonu bulunmadığı için BTCTURK ile iletişim kurmaya çalışana kadar hesabımdaki tüm kripto paralarım başka hesaplara aktarıldı. Daha sonra mail üzerinden BTCTURK Pro ile iletişime geçtim ancak iş işten geçmişti. BTCTURK'un bana yaptığı dönüş sadece hesabımı kapatıp hesabımı tekrar aktif etmek için kimlik bilgilerimi istemek oldu. İlave olarak ele geçirilen kripto paralarım için hiçbir hak iddia etmemem yönünde beyan vermemi istediler. BTCTURK üyelerini koruma yönünden çok zayıf. Giden paranızla ilgili arkanızda durmuyorlar.

BTCTURK Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 33 dk
BTCTURK Logo
23 Nisan 13:43
Mücahit
23 Nisan 23:33

Gerek müşteri hizmetleri tarafından arayarak verdiğiniz bilgi olsun gerek mailden yazdıklarınız olsun gerek buradan verdiğiniz bilgi hep aynı. Gereksiz bir çok işlem için hem mail onay kodu hem de SMS onay kodu isterken kripto para transferi gibi hayati bir konuda neymiş efendim kullanıcı olarak SMS'i devre dışı bırakmışım. Sizler BTCTURK olarak kullanıcının düşeceği hataları da göz önünde bulundurarak önemsiz işlemler için değil kripto para transferi için müşterilerinizi korumak adına her şekilde SMS ve mail doğrulamayı aktif etmelisiniz. İşin özeti siz BTCTURK olarak üyelerinizin hata ya da dalgınlık sonucu yapabileceği hatalara karşı da sisteminizde ek önlemler almış olmalısınız. Bence bu sizin sisteminizin en büyük eksikliği. Ama para gittikten sonra transfer gerçekleşti diye SMS ile bilgi vermekle olmuyor.

BTC Türk Kripto Uygulamasına Giremiyorum

3 hafta önce

İki gündür BTC Türk kripto uygulamasına giremiyorum. Hata veriyor. Neden sık sık bu uygulama hata veriyor. İçeride param var ve ben bunu kontrol edemiyorum. Al sat yapamadığım için zarar ettim. Kim benim bu zararımı karşılayacak. Neden hep aynı hatayı veriyor.

BTC Türk Kripto Uygulamasına Giremiyorum

BTC Türk Hesap Yükseltme Hatası!

02 Şubat

BTC Türk hesap yükseltme hatası alıyorum. Kimliğim, sürücü kartım onaylanmasına rağmen mail üzerinden geri dönüş bilgileri alamıyorum. Bu sebeple kripto para çekemi yapamıyorum. Daha selfie kısmına dahi geçemedim. İşbu durumdan çok şikayetçiyim! Çözüm için öneri talep ediyorum!

BTCTURK Kripto Çekim Sorunları

2 hafta önce

BTCTURK kripto para (LTC) çektim. 10.32 da yaptığım transfer an itibarıyla 11.32 olmasına rağmen karşı tarafta bulunan cüzdana geçmedi. Çekim bölümünden de kontrol sağlanamıyor. 5 kez canlı desteğe bağlandım tek ve sabit bahaneleri madenci onayı. Bunu böyle söyleme sebepleri de ulaşılmaz olduğu için...

BTC Türk Kriptoya Giriş Yapamıyorum

12 Ağustos

Hattımı farklı bir operatöre taşıdığım için BTC Türk kripto para açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl bir yol çizmem lazım logosu var ama giriş yapamıyorum ne yapmam gerekir. Şebeke sorunu yok internetim var genelde açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

0 Yorum

BTCTURK Şikayetvar üye markasıdır