Btcturk Pro Haksız Kazanç

14 Haziran 2022
Efe'nin Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve ilgili dönmüşsünüz için teşekkürler”

BTCTURK Pro uygulamasın da 13.06.2022 tarihinde farklı 5 coin alım emri verdim verdiğim alım emiri içinde emir girişi olmadan ve alım yapılmadan lunc coin zarar yazmış. Herhangi bir alım satım işlemi gerçekleşmemesinden dolayı en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Btcturk Pro Haksız Kazanç
BTCTURK Logo
14 Haziran 2022 00:58
Efe
14 Haziran 2022 01:44

Hızlı ve ilgili dönmüşsünüz için teşekkürler

BTCTURK Tarafından Yaşanılan Zarar

05 Temmuz

05/07/2023 de BTCTURK Pro hesabından yapmış olduğumuz işlemler hiçbir uyarı olmadan kendi işlemim olan 14:42 civarında bütün işlemler durdurulmuştur. Verilen satış emir limitine ulaşmasına rağmen satışım gerçekleşmediği gibi açık emir olmasından dolayı da bütün bakiyem içerinde olan satışım ecik ola...

BTCTURK İnsanları Yanıltıyor

17 Ağustos

BTCTURK insanları yanıltıyor, işlem yapmamakta fayda var. Inter fan tokeni 59.955'ten emir verdim ancak 53.500'den alış emri gerçekleştirildi. Paramın iadesi için yazdığımda çeşitli bahaneler uydurdular. Canlı destek ile görüşüyorum ve alakasız cevaplar almaya devam ediyorum.

BTCTURK Para Transferinin Hesaba Düşmemesi

26 Temmuz

Arkadaşımın Bitcoin hesabından benim hesabıma emir verilip gönderilen para hala hesabıma düşmedi. Her zaman sorunsuz düşüyordu, ancak şimdi böyle bir sorun oluştu ve 1 haftadır bekliyorum. Paraya ihtiyacım var ve mağdur durumdayım. Lütfen sorunumu çözmeme yardımcı olur musunuz?

BTCTURK Verilen Emirin Gecikmesi

23 Mart

Saat 01.56'da 21.70 TRY'den 148 adet stx coin alım emri verdim fakat bir buçuk saat geçmesine rağmen hesabıma hâlâ coin geçmedi. Neden bu kadar geç kalındığını anlamış değilim sırf bu yüzden alım satım yapamıyorum şu an her şey kitlenmiş durumda. Gereğinin yapılmasını arz ederim...

BTCTURK Verilen Emirin Gecikmesi

BTCTURK  Pro stop Girilemedi Hatası Veriyor!

21 Mart

BTC Türk Pro stop girilemedi hatası veriyor alış fiyatının altında emir vermeme rağmen hala aynı hatayı yapmakta uzun zamandır BTC Türk Pro yu kullandım her zaman olduğu gibi değil bazen yapıyor BTCTURK Pro' dan bununla ilgili çözüm istiyorum sürekli elimizde mi bekleyeceğiz?

0 Yorum

BTCTURK Şikayetvar üye markasıdır