25 Kasım 2020 tarihinde Binance hesabımdan BTCTURK hesabıma 586 dolar değerinde ETH. Kripto para gönderdim. Binance dan kontrol ettiğimde kripto paranın sorunsuz olarak gönderildiği gözükürken btc hesabıma kripto paraların geçmediğini gördüm BTCTURK ile mail ve mesaj ile görüştüğümde BTCTURK'e 0.02 bnb kripto para transfer etmem ve bir kripto hesabı göndermem gerektiği söylendi bunları yapmama karşın herhangi bir gelişme olmadı yani anlayacağınız 586 dolar ortada yok bu tür sorunları haftada bir gün ele aldıkları yapacakları değerlendirme sonucunda göre işlem yapılacakmış bu zaman zarfında oluşan zarardan ben sorumlu oluyorum... Daha kısa bir zamanda problemin çözülmesini dilerdim. Bu konuda müşterilere karşı daha sorumlu hareket etmelerini beklerdim. Umarım en kısa zamanda geri dönüş yapılır.
- - Görüntüleme
- 1Destekçi
- 4Yorum
Teşekkür ediyorum sağ olun perşembe günü diye söylediler sizinki perşembe mi geçti hesaba
Evet iade edildi, 4 gün sonra, bildiğim kadarıyla sadece haftada 1 gün oda perşembe günleri iade işlemlerini değerlendiriyorlar sonuca göre 2 veya 3 gün sonra hesaba aktarıyorlar bilginize.