BTCTURK Hizmet Sıfır Destek Yok
800görüntüleme

Merhaba Murat Bey, Üyeliğinize kayıtlı telefon numaranız aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede talep ve şikayetinizi iletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınızla detaylı bilgiler paylaşılmıştır. BtcTurk olarak yalnızca çevrimiçi hizmet veren bir platform olduğumuz için sizleri yüz yüze tanıma imkânımız bulunmuyor. Bu nedenle talebin sizden geldiğini teyit edebilmek ve hesap güvenliğinizi sağlayabilmek için bilgi değişikliği işlemlerinde sizden bazı belgeler talep etmekteyiz. Talep edilen belgeleri [email protected] e-posta adresine e-posta göndererek iletebilirsiniz. E-posta adresi değişikliği işleminiz için talep edilen belgelere, aşağıda bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Link içerisinde hazırlayacağınız belgelerin örnek görselleri de mevcuttur, bu örnek görselleri incelemenizi rica ederiz. https://bilgibankasi.pro.btcturk.com/hc/tr/articles/4402284298897-E-posta-Adresi-Nas%C4%B1l-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilir- ** Hesabınıza tanımlı olan eski e-posta adresi bilginizi hatırlamıyor iseniz, dilekçeli selfie belgenizde mutlaka eski e-posta adresinizi hatırlamadığınızı belirtiniz. Söz konusu belgeleri tarafımıza eksiksiz ve doğru bir şekilde ilettikten sonra gönderdiğiniz belgeler ilgili ekiplerimiz tarafından incelenecek ve bir eksiklik olmadığı taktirde ortalama 1 saat içerisinde talebiniz işleme alınacaktır. Belgelerde bir hata olması durumunda tarafınıza mutlaka e-posta adresiniz üzerinden bilgi verilecektir. E-posta adresiniz güncellendikten sonra da tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirmenin ardından hesabınıza yeni e-posta adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınızın güvenliği için e-posta adresi değişikliği işleminizden sonra kriptopara ve TL çekme işlemleriniz 24 saat sonra aktif olmaktadır. Bu bilgiyi de paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, BtcTurk Destek Ekibi
BTC Türk uygulamasından uzun zamandan beri Alım satım yapıyorum. Hesabıma şu anda giriş yapamıyorum Şifremi unuttuğum için hesabımda param ® var fakat giremiyorum. Canlı destek sıfır telefondan ulaşmak mümkün değil. Sorunumun acil olarak çözülmesini rica ediyorum.