BTCTURK Hesap Kapatma Silme
6.429görüntüleme
BTC Türk üyeliğimin iptali için destek ekibinize mail atmama rağmen geri dönüş yapılmıyor. Uygulamanızdaki destek bölümüne yazmam isteniyor fakat destek bölümünüzde hesap silme seçeneği yok. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum yardımcı olan yok. Hesabımı nasıl kapatmalıyım. Gereğinin yapılmasını i...
Çeşitli nedenlerden dolayı ve çeşitli özel sebeplerden ötürü BTC hesabımın silinmesin yani iptal edilmesini istiyorum, mobil uygulamanızda üyelik iptalini bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Üyeliğimin silinmesinde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
BTC Türk kullanmaktan vazgeçtim Kullanmak istemiyorum ve kapanması için herhangi bir yer bulamadım. Saçma saçan işler yapıyorsunuz. Kolay yol varken bizleri bu kadar uğraştırmayın ne yaparsanız yapın derhal Üyeliğimi iptal edin. Bir dahaki sefere iptalin kolay yolunuda ekleyiniz
BTCTURK Pro hesabımın silinmesini rica ediyorum. Artık kullanmaktayım. Hesabımın bağlı bulunduğu mail adresi s***********@gmail.com. Uygulamada üyelik iptali veya hesap silme seçeneklerinin olmaması büyük eksiklik. Üyelik iptalinin ivedi bir şekilde yapılmasını talep ediyorum.
Çeşitli nedenlerden dolayı ve çeşitli özel sebeplerden ötürü BTC hesabımın silinmesin yani iptal edilmesini istiyorum, mobil uygulamanızda üyelik iptalini bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Üyeliğimin silinmesinde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler