BTCTURK Hesabımı Dondurdu Ve Hala Açmadı
1.466görüntülemeAyrıca hesabım ilk dondurulduğunda benden bazı belgeler istenmişti onları da eksiksiz göndermiştim

Yahu hesabımı açmadınız hala hangi bilgiyi paylaştığınızı söylüyorsunuz? Param hala hesabımda duruyor ve girmeme izin vermiyorsunuz. Bunun altında Elle tutulur hiçbir sebep de yok ayrıca. Bu sabah yine mail attım yine cevap gelmedi. En son yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım neden hiç umursanmıyorum burada
BTCTURK hesabımı kilitledi ve neredeyse 2 gün olacak hala açmadı. Bir sürü mail gönderdim hiçbirine cevap vermiyor. Ben 25 Şubat gecesi sabaha karşı 4 civarında havale yaptım ve bankam beni aramış ben de fark etmemişim. Bana ulaşamayınca yanıltmaya maruz kaldığımı düşünüp hem benim hesabımı dondurmuşlar hem BTCTURK hesabımı dondurmalarını söylemişler anladığım kadarıyla. BTCTURK bankayla görüşmem gerektiğini söyledi ben de gittim bankayla görüştüm ve onlar hesabımı tekrar açtılar sorun olmadığını söylediler ve BTCTURK'e de bildirdiklerini söylediler. Bugün BTCTURK beni aradı bankadaki sorunu hallettiğimi söyledim konuştuk onlar da tamam dediler hesabınız tekrar açıldı. Şimdi hala hesabıma giremiyorum ama Şifre yenileme yapım diyorum ama şifre maili gelmiyor. Kendi şifremle zaten giremiyorum. BTCTURK destek mailine çok defa yazdım ama cevap vermiyorlar. Hesabımda yüklü miktarda param ® kaldı kimse hala bir şey yapmıyor.