BTCTURK BTC Ye Gündüzleri Giremiyorum

21 Ekim 2022

BTC turk e 3 gün önce kayıt oldum ve 3 gündür gündüzleri uygulamaya giremiyorum. Akşamları girebiliyorum peki gündüzleri ilk basta sistemsel bir hata diye düşündüm fakat her seferinde bu durumla karşılaşınca farklı bir durum olduğunu düşünüyorum. 250 karakter kuralı da çok saçma doldurmak için bos bos yazmak zorunda kalıyorsun

BTCTURK Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 33 dk
BTCTURK Logo
21 Ekim 2022 00:40

BTCTURK Sisteme Giriş Yapamıyorum

1 ay önce

2402 adet gala vardı yalnız siteye giriş yapamıyorum. Neden acaba güvenli internet vs bir şeyler çıkıyor. Karşıma webden de giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Rica etsem en azından orada kalan bakiyemi çekmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

BTCTURK Coinleri Sürekli Düşüyor, Artık Yeter

26 Nisan

Ya arkadaş, bu BTCTURK'e gelen coin neden hep düşüyor? Aldıkça düşüyor, kim var bu coinin arkasında? Bir tek bu düşüş BTCTURK'te var. Her gün ekleme yapıyorum, düşüyor. Yeter arkadaş, yeter! Koymayın böyle coinleri sisteme, resmen yanıltma bu. Bıktım BTCTURK'ten, yeter artık! Çekin ellerinizi cebimi...

BTC Türk Paramı Çekemiyorum

24 Ocak

BTC Türk sisteminden paramı çekemiyorum. Kimlik doğrulama adımına bir Türlü geçemiyorum. Paramı çekmek istiyorum artık. Sürekli Kimlik doğrulama adımı çıkıyor karşıma ama hiçbir şekilde yapamıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor. Bu kadar zor olmamalı.

19 Ocak

BTC Türk'ten Skl İsimli Coin Satın Aldım Daha Önce Başıma Geldiği İçin İçin Önce İlk Alışımda Düşük Bir Mevla Karşılığı 100 TL'lik Aldım 5.2 den Aradan 10 Sn... Geçtikten Sonra 39500 Lik tl'den Alım Yaptığımda 5.383 Ten Alış olduğunu Gördüm Alır Almaz Hesabıma Baktığımda 1500 TL zarar Olduğunu Fark ...

0 Yorum

BTCTURK Şikayetvar üye markasıdır