13 Mart

Brother 1211 w yazıcının toner kapağının açılıp kapanması esnasında sürekli tak tak diye rahatsız edici seviyede Brother yetkili servise gönderdim normal ses denip geri geldi iade talep ediyorum kabul etmiyorlar yardımcı olursanız sevinirim.

Brother Şikayetvar üye markasıdır
Brother Logo
30 Mart 12:59

Brother Teknik Servis İlgisizliği

10 Mayıs
"Arayan müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim bu kadar hızlı dönüş ve ilgi hizmet gerçekten süper bu kadar 15 dakika da dönüş yapıldı şikayeti oluşturduktan sonra çok teşekkür ediyorum ☺️"

Brother Yazıcı Hl 1211w

12 Aralık 2022

Brother hl 1211w yazıcını almıştım ileri ki zamanlarda yazıcının toneri boşaldı ve toneri sıfırladım ama toner hala boş görünüyordu teknik servise götürdüm ve servis 400 lira istedi yaptırdım ama hala aynı sorun devam ediyor toneri sıfırlıyorum ama hala boş görünüyor yardımcı olun lütfen.

0 Yorum

Brother Şikayetvar üye markasıdır