Aldığım mentollü click sigara inadına inadına boş yani mentolsüz çıkıyor ve defalarca çağrı merkezini aramama rağmen ilgilenilmedi. Sırf bu yüzden sigara değiştireceğim. Tabi benimle birlikte bütün arkadaşlarımda öyle. Artık kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladık.
Ürünü neden kaldırdığınız hakkında bilgim yok ama ürünün geri gelmesini ya da muadil ürünün olmasını çok isterim. Piyasa da mentolü ve sarı filtresi o...
“Şikayetim üzerine telefonla ulaştılar ve bilgi verdiler. Konu hakkında ilgileneceklerini ve ilgili departmana ileteceklerini söylediler. Arayan kadın arkadaşın ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim.”
İki gün önce kent D-Range Switch sigara aldım ve mentolünün olmadığını yanlışlıkla kent D-Range lacivert paket aldığımı düşündüm fakat baktığımda Switch paketindeydi madem mentollu sigara satışını durdurdunuz neden Switch paketinde mentolsüz sigara satıyorsunuz? Switch zaten mentollu olduğunu göster...
Yıllardır severek içtiğim kent d-range switch artık mentolsuz mü? Son aldığım iki paket mentolsuz ve click kısmı dahi yok! Üretim hatası mıdır yoksa bu şekilde mi satılacak? En kısa sürede konu ile ilgilenilmesini ve bir açıklama yapılmasını bekliyorum
Son aldığım 8 paket Kent D-Range Switch paketinden mentol tadı asla almıyorum. Bu son 1 ayda yaşanan bir durum. Ya click olmuyor ya da mentol oranı aşırı azaltılmış. Artık rahatsızlık vermeye başladı böyle giderse marka değiştireceğim. Gereği yapılırsa sevineceğim.
British American Tobacco,5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
British American Tobacco,5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
British American Tobacco 6 şikayet listeleniyor.
British American Tobacco Kent Switch Mentollü Değil
British American Tobacco Kent Switch Click Sorunu!
Uzun zamandır kullanmakta olduğum Kent Switch sigarasında son zamanlarda sorun yaşamaktayım. Genellikle karton olarak satın aldığım konu sigarada içinde "Switch" click çıkmadı. Bugün aynı sorunu tekrar yaşadım. Konu ile ilgili gerekli kontrollerin yapılmasını rica ederim.
British American Tobacco Lucky Strike Click!
British American Tobacco Kent D Range Switch Mentolsüz Sigara!
British American Tobacco Kent D-Range Switch!
British American Tobacco Kent D-Range Switch Mentol Tadı Yok!