Bat grubu ürünlerini artık dükkanımda satmayacağım. Gelen bütün müşterilerime ve tekelbayii arkadaşlarıma insanlara anlatıyorum. 4 yılda sadece 1 kez stand bedeli 300 TL verdiler. Utanmadan gelip bu yıl için stand bedeli yine 300 TL teklif ettiler. Kabul etmedim! Şef u*** ve m**b*** standı götürmekle tehdit ettiler. Stand fotoğrafı eklidir. Bat’ın 300 TL sine boyun eğmedim. Hiçbir ürününüzü marketime sokmuyorum.
Bat grubu ürünlerini artık dükkanımda satmayacağım. Gelen bütün müşterilerime ve tekel bayii arkadaşlarıma insanlara anlatıyorum. 4 yılda sadece 1 kez stand bedeli 300 TL verdiler. Utanmadan gelip bu yıl için stand bedeli yine 300 TL teklif ettiler. Kabul etmedim! Şef u*** ve m**b*** standı götürmekle tehdit ettiler. Stand fotoğrafı eklidir. Bat’ın 300 TL sine boyun eğmedim. Hiçbir ürününüzü marketime sokmuyorum.