Brawl Stars İki Kere Çekilen Paranın İadesi Elmas Hesabının Eksilere Düşmesi

Gülşah
22 Mart 2024 14:43

Yıllardır ailece çok severek oynuyoruz. Oyunda sürekli alışveriş yapan birisiyim. En son satın aldığım Brawl Pass, kredi kartımdan iki kere çekilmiş. Play Store'a geri ödeme talebinde bulundum. İncelenip geri ödeme yapıldı; ancak geri ödeme yapıldığında elmas hesabım eksilere düştü. Kredi kartımdan iki kere aynı işleme para çekilmesi benim hatam değil, Brawl Stars'ın hatasıdır. Bu durumu Brawl Stars'a yazarak şikayetimi dile getirdim. Dalga geçer gibi cevap verildi. 'Yapacak bir şey yok, elmas satın alarak ya da oynayarak elmas hesabınızı normale döndürebilirsiniz' denildi. Böyle kaliteli ve köklü bir oyunun bu probleme çözüm bulmaması can sıkıcı. Elmas hesabımın eskisi gibi normale dönmesini talep ediyorum. Bu çok zor olmamalı; bu yüzden oyundan soğudum.

Atahan

Merhaba, bu konu ilk başta bazı içerik üreticilerinin bilerek yaptığı bir açıktır eğer ki elmasın normal düzeye ulaşmadan bir şey satın alıp (kostüm vs. Hiçbir şekilde paralı bir şey değil) daha da eksilere düşüyor ise bu hem iyi hem de kötü bir durumdur iyi kısmı sınırsız elmasın oluyor kötü kısmı ise eğer çok fazla elmasın düşer ise Supercell bunu fark edip hesabını kilitleyebilir ya da ban atabilir iyi günler.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
04 Nisan 2024 18:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Brawl Stars Güvenlik Sebebiyle Hesap Engellenmesi

Murat