Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Braun Küçük Ev Aletleri Braun Ev Aletleri Servisi Yok, Ürünler İse Hemen Arızaya Düşüyor.

01 Nisan 2024 14:28

Braun MQ7045x Multiquick 7 serisi el blender i talimatlara uygun ilk kullanımda dumanlar çıktı. Ama asıl mesele bundan sonrası. Servisi araştırdım. Ordu ilinde servis yok. Giresun'da var diye giresunu aradım. Bana ücretsiz kargo kodu gönderdiler. Cihazı kargo kodu ile Giresun servisine gönderdim. Bana geri dönüş yaptılar biz Braun’un kişisel bakım ürünleri servisiyiz ev aletlerine bakmıyoruz dediler. Şimdi benden kargo parasını geri istiyorlar Ordu Giresun arası 258 TL :) yani şu anda Braun’un servisi yok. Bir rivayete göre de Fakir servisi imiş. Diyeceğim o ki servissiz bir ürün alacaksanız siz bilirsiniz

01 Nisan 2024 22:12 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz.

01 Nisan 2024 22:51

İşlem başlatmak! Çok teskin edici. Biraz detaylandırabilir misiniz işlem başlatmayı? Ben yaşadığım koskoca bir büyük şehirde Braun ev aletlerinin servisinin olmadığını söylüyorum siz işlem başlattığınızı söylüyorsunuz. Bugün 3 defa müşteri hizmetlerinizi aradım. Netice elde var sıfır. Her gün buradan başlattığınız işlemin devam eden sürecini paylaşacağım.

03 Nisan 2024 08:17

İşlem başlattıklarını yazalı 2 gün oldu daha beni arayıp sorun nedir deme zahmetinde bile bulunmadılar. Braun ev aletleri pişmanlıktır!

06 Nisan 2024 20:09

Bugün genel servisten arandım gayet ilgili bir müşteri temsilcisi konun çözümü ile alakalı epey emek sarf etti. Nezaket ve ilgisi için teşekkür ederim. Henüz neticelenmedi neticesini de aynı şekilde paylaşacağım

Yilmaz sonuçtan memnun değil

Yilmaz
25 Mart 2024 23:20
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Braun Küçük Ev Aletleri Garanti Yanıltmacası!

Enes
26 Temmuz 2024 14:55
Braun Küçük Ev Aletleri Garanti Yanıltmacası!

İlknur
30 Mart 2024 13:13
Braun Küçük Ev Aletleri Braun Blender Seti Yetkili Servisine Ulaşmak İmkansız
Mert sonuçtan memnun

Mert
06 Ağustos 2024 16:20
"Uzun sürede de olsa sorunum çözüldü tarafıma sıfır ürün parçası teslim edildi. Teşekkürler..."

İbrahim
18 Şubat 16:51