- Ana Sayfa
- Cevaplandı
- Çözüldü
Celen'in şikayet sonucundan memnuniyeti
19 Yorum
WhatsApp'larına ben mesaj gönderemedim hesap hacklenmiş gözüküyor anlamadığım telefonları nasıl hacklensin? Ayrıca bana parfümler geldi ancak orijinal değil

Kendi kişisel hesaplarını ya da telefon numarasını bilen var mı daha önce alışveriş yapanlarınızdan
Benimde parfüm geldi orijinal değil saat siparişim vardı saat ortada yok şaka gibi
Hesap kapatılmış herhangi bir hacklenme olduğunu düşünmüyorum bir iki gün önce hastayım olmayacağım tarzında mesaj gönderdi Instagram durumunda kargolarınızı yaptık falan yazdı o zaman sordum evet geliyor kargolar dedi parfüm olayı patladı işte
Bana kargo takip numarası da gelmedi sayfa kapanmadan bir sürü ayakkabı paylaşmıştı kutulu ayakkabı eline ulaşan var mı acaba New Balance yeni bir eleman almıştı öyle söylemişti acaba o kız mı bir karışıklık yaptı anlamıyorum bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum insanlar gayet memnundu
Herkese parfüm göndermişler ben dahil daha önce alışverişim olmuştu ama şu an ödemeleri alıp ortadan kaydoldular kimse ulaşamıyor
Ben parfüm, canta siparişi vermiştim. Bana da Burberry ayakkabı ve michael canta gelmiş kutuda başka isim barkodda başka isim yazıyor kargolar karışmış gizem hanıma ulaşamıyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmuş diyorlar hesabi alsa da rahatlasak
Benimde aynı şekilde oldu, ayakkabı istedim parfüm geldi, kargoya iade ettim parfümleri de, hiçbir şekilde ulaşamıyorum, para iadesi olmaz ise kesinlikle savcılığa şikayet edeceğim
Instagram'da sayfa açıldı haberi olmayanlar katılsın lütfen brandistonlinemagdurlar diye oradan WhatsApp grubuna dahil olabilirler
Yedek bir Instagram sayfası açıp onlara ulaşmamızı sağlayabilirlerdi savcılıktan hesabı alana kadar bu kadar insanı mağdur etmeye hakları yok, onlar hesabı alana kadar bizde g m hanım hakkında savcılığa suç duruyurusunda bulunmuş olacağız.
Ki ben olayın sanıldığı kadar masum olduğunu düşünmüyorum umarım herkes hak ettiği cezayı bulur
Kimsede ulaşabileceğimiz başka bir adres numara yok mu? Bu kadar yetişemiyorum bir süre ürün satamayacağım demesinin üstüne bu durum tesadüf mü bilemedim ama çok üzüldüm samimiyetine çok güvenmiştim. Airpods ve saat siparişim vardı elime ulaşan herhangi bir şey yok. Umarım çözülür çok güven kırıcı ve üzücü yazık
Ben yorumları görünce aşırı korktum kargo şirketini aradım kargonuz dağıtımda dediler sonra da geldi içime su serpildi siparişimde sorun da yok siz de bir kargoyu arayın bence

Rüya hanım, gelen Michael Kors çantası nedir modeli. Banada çanta yerine parfüm geldi. Kendisine asla ulaşamıyorum.
Brandistonline Ücret İadesi İstiyorum
Brandistonline Kargom Karışmış Airpods Yerine Parfüm Geldi
Brandistonline Ürünüme Ve Satıcıya Ulaşamıyorum!
Brandistonline Muhatap Bulamama Sorunu
Brandistonline Hem Yanlış Hem Sahte Ürün Gönderimi!
Brandistonline Instagram Sayfasından Almış Olduğum Ürünler Gelmedi
Brandistonline Olayının Kötülüğü
Brandistonline Kargoya Verilen Hiçbir Şey Yok
Brandistonline Sahte Ürün Ve Gelmeyen Kargo
Brandistonline Kargo Yanlışlığı Ve İletişim Kuramama
Hesap çalınmış virüs linki gönderiyor. G*** hanıma kargom için teşekkür etmek istedim başka biriyle konuştuğumu sonradan fark ettim bana hediye linki göndermek istediğini söyledi emin olmak için WhatsApp ®'tan yazdım evet ablacım benim gibi kelimeler kullandı g** hanımın tarzı değildi ama anlayamadım sonra baktım ki hikayede de paylaşmış anasayfada da paylaşmış emin oldum ki hesap çalınmış.