- Ana Sayfa
- Brandistonline
- Brandistonline Hesabı Kapatmış!
11 Yorum
Aynı durumdayım iki tane sipariş verdim, hiçbir şeye ulaşamıyorum ürünlerde elimde yok hiçbir bilgi alamıyorum nasıl ulaşacağız bilmiyorum, bütün yazışmalar hala duruyor.
Ben hesabi göremeyince aşırı korktum yorumlardan da çok korktum kargo şirketini aradım kargom yoldaymış sonra da geldi zaten benim siparişimde sorun yok gizem hanimi yıllardır tanırım çok da severim inanamadım basta yanıldığımı düşündüm ama şu an karışıklık olduğuna eminim Umarım siz de sorununuzu çözersiniz
Hangi kargo ile çalışıyorlar? Bende çok sevmiştim gerçekten ama hiçbir ürün elime ulaşmayınca ne düşüneceğimi şaşırdım umarım bir sorun vardır ve düzelir benim kargo numaram bile yok maalesef
MNG Kargo ile çalışıyorlar. Benim kaçıncı siparişim ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çanta ve ayakkabı istemiştim 3 adet parfüm geldi kötü bir şey düşünmek istemiyorum dedikçe okuduğum tüm yorumlar sayfanın kapanmış olması hiç de masum gelmiyor bana bir sonuç alan olursa lütfen burada paylaşsın

Benim aldığım kargo yurtiçiyle gelmişti sonra da UPS kargoyla çalışıyorum dedi benim siparişimi iptal edip iademi yaptı ilk kez bir alışverişimde böyle bir şey yaşadım 1 aydır sipariş bekledim 10 günde gelir dedi oyaladı aldığı paraları işletiyor sanırım şoktayım
Ben de daha önce alışveriş yapmıştım biraz geç gelmişti ama gelmişti şimdi yorumları görünce şok oldum karışıklık olmuştur diye düşünüyorum ama sayfa ve telefon kapalı olması çok moralimi bozuyor New Balance ayakkabı almıştım hala gelmedi umarım gelir 1050 lira ödeme yapmıştım
Siz ne sipariş etmiştiniz New Balance ayakkabı sipariş eden oldu mu bilmiyorum telefon numaralarımız Gizem Hanım da vardır kargo gönderimi için umarım iyi niyetli olur ve bizlere ulaşır çok canım sıkıldı ben de kendisine çok güveniyordum
Bize verdiği IBAN numarası kendisine ait ise oradan adres ve t. C. Si rahatlıkla bulunuyor. Ben savcılıkta çalışıyorum suç duyurusunda bulundum, elinizdeki dekont ile sizinde savcılık veya emniyete başvurmanızı tavsiye ederim
Brandistonline Replika Ürün Yolladı
Brandistonline Ürünüme Ve Satıcıya Ulaşamıyorum!
Brandistonline Instagram Sayfasından Almış Olduğum Ürünler Gelmedi
Brandistonline Olayının Kötülüğü
Brandistonline Kargoya Verilen Hiçbir Şey Yok
Brandistonline Yanlış Ürün Göndermesi
Brandistonline Instagram Hesaplarından Mağdur Ediyor
Brandistonline Tarafından Yanılgıya Uğratıldım
Brandistonline Ürünümü Yollamadan Sayfayı Kapattı
Brandistonline Ürün Yanlış Geldi Ve Sayfaya Ulaşılamıyor
Brandistonline hesabında satış yapan G***M** adlı şahıstan 3 Şubat günü ürün aldım. Ha kargoya verildi ha verilecek derken ne tesadüf ki bugün Instagram ® hesabını kapattı ve telefonlarına ulaşılamıyor. T. C. Kimlik numarasını veya adresini bilmememiz ceza alamayacağı anlamına gelmiyor.