Boyner'de Yanlış Bilgilendirme Ve İstenmeyen Ürün Satışı

Boyner'de Yanlış Bilgilendirme Ve İstenmeyen Ürün Satışı
Emre
12 Eylül 00:15

Boyner'den 11/09/2024 tarihinde alışveriş yaptım, fişini ekledim. İşlem yapmadan Hopi'mde 500 TL Paracık olduğu yazıyordu. Kasiyere söyledim, kasiyer sadece 150 TL'sini kullanabileceğimi söyledi. Sonra hediye diyerek çantama 6 adet ayakkabı boyası koydu. Fişi kontrol ettiğimde ayakkabı boyasının parasının benden alınmış ve Hopi'den mahsup edilmiş olduğunu gördüm. Kalan, benim ihtiyacım olmayan ürünü bana satıp kendi satış hedefleri ya da mağaza satış hedefleri orasını bilemeyeceğim. İtiraz ettiğimde de Hopi'de öyle indirim olduğunda bazen çorap, bazen indirim değil de böyle hediyeler veriyor diye yalan konuşmaları gerçekten böyle kurumsal firmaya yakışmadı.

12 Eylül 09:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

12 Eylül 16:54

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Emre

27 Eylül 17:01

Boyner Sur Yapı Habersiz Ürün Satışı

Taygun
10 Ağustos 17:48

Boyner Sipariş Ettiğim Ödemesini Yaptığım Ayakkabım Gelmedi.

Seyhmus
27 Temmuz 00:12
Boyner Sipariş Ettiğim Ödemesini Yaptığım Ayakkabım Gelmedi.
Tüm Boyner İndirim Şikayetlerini Gör
Boyner Kategorileri