Boyner İade Ettiğim Ürünün Tutarını 2 Ay Sonra 2.636 Tl Olarak Tekrar Çekmiş

03 Nisan

21.02.2023 de www.boyner.com.tr sitesi üzerinden 2.636 TL tutarında alışveriş gerçekleştirdim. Siparişi Bursa Korupark AVM Boyner mağazası teslim seçeneğini seçerek almıştım. Siparişi teslim aldım ve beden uyuşmazlığı sonucunda 27.02.2023 de Korupark AVM ® Boyner mağazasına iade ettim. 2.636 TL 28.02.2023 de kredi kartıma iade edilmişti. Buraya kadar her şey normal.

03.04.2023 de kredi kartı ekstremi kontrol ettiğimde 21.04.2023 çekim tarihli Boyner'in kredi kartımdan 2.636 TL bir işlem gerçekleştirdiğini gördüm. Yani 2 ay önce yapılan ve iade edilen tutarı benden tekrar kesmişler. Bu 'haksız ve hukuksuz' kesilen tutarın tarıma iadesini talep ediyorum.

Ayrıca;haksız ve hukuksuz bir şekilde 2 ay sonra kredi kartımdan nasıl işlem gerçekleştirdiğinizi açıklamanızı talep ediyorum. Çünkü benim kredi kartı limitimden 2.636 TL 'lik bir limit şu an sizin yüzünüzden blokeli durumda.

Boyner Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 12 sn
Boyner Logo
03 Nisan 14:17
06 Nisan 11:36

İngiltere'den, Cinine kadar bir sürü ülkeden kredi kartımla alışveriş yapıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Boyner'e mail attım dönüş yok. Sadece bir kişi aradı oda muhasebe ile konuşacakmış, 2 gün oldu geri dönüş olmadı. Boyner gibi bir markada böyle bir saçmalık yaşanıyorsa ve hala bir çözüm yoksa bir daha Boyner'den alışveriş yapmamak en iyisi.

Boyner Logo
06 Nisan 19:31

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

06 Nisan 19:39
Boyner İade Ettiğim Ürünün Tutarını 2 Ay Sonra 2.636 Tl Olarak Tekrar Çekmiş

Evet görüşme sağlandı ama nasıl sağlandı sizlere anlatayım. Pazartesi günü [email protected] mail atmıştım. Ayrıca buraya şikayet açmıştım ve telefonla durumu müşteri hizmetlerine anlatmıştım. Beni 4 gün boyunca oyaladılar bugün 19:23' te müşteri hizmetleri beni aradı ve böyle bir yanlış olmadığını lütfen varsa görüntü yollamamı rica etti. Kendisine şikayet. Var üzerindeki şikayetimde belge var dedim baktı ve gördü. Daha sonra Pazartesi mail attım orada da belge var dedim. Bana dedi ki şu yere mail atmalısınız muhasebemiz göremiyor. Ben neden mail atıyorum tekrardan siz iletin görüntüyü dedim kendisi iletemiyormuş. O zaman bende buraya açık bir şekilde ekliyorum bu mesajı okuyan herkes görsün belgeyi. Bakın bakalım kredi kartımdan çekim var mı yok mu!

10 Nisan 16:02

03-04-2023 tarihinden beri Boyner çalışanlarından hiç kimse yardımcı olmuyor. Kendi sistemlerinden kaynaklanan bir sorundan dolayı iade ettiğim ürünün tutarını benden tekrardan tahsil olacak 21.04.2023 tarihinde 2.636,15TL olarak. Bunu müşteri hizmetlerine hem sözlü hem yazılı şekilde Şikayetvar ve mail aracılığı ile ilettim. İlgili görselleri söyledikleri adreslere mailde attım hatta burada da var. Tek söyledikleri çekilen tutarı muhasebe göremiyor böyle bir işlem yok diyorlar. Kendilerine ilgili tutar 21.04.2023 çekilecek daha çekilmedi şu an 2.636,15TL bu tutar kredi kartımda blokeli bekliyor dememe rağmen hiç kimse yardımcı olmadı, olmuyor. Bu mesajı okuyan tüketicilere dikkatli olmalarını rica ediyorum. Boyner'den alışveriş yapıp iade ettiğinizde, iade fişini atmayın, kredi kartı ekstrenizi kontrol edin tekrardan iade ettiğiniz ürünün tutarını ödemeyin. Gördüğünüz gibi hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Boyner yardımcı olmadığı için kredi kartımın bankasına harcama itirazında bulundum sonucu burada paylaşacağım.

Boyner HTS Yalanı Ve Kişisel Verilerin Çalınması

20 Mayıs

08.10.2023 Tarihinde Viaport Boyner mağazasından polar ceket almak istedim. Beğendiğim modellerden bazılarının bedeni yoktu bazılarının rengi vs. Görevli arkadaş istediklerim online için sipariş oluşturabileceğini sonra mağazadan teslim edebileceklerini söyledi. O sırada mağazada dönen reklamdaki ka...

Boyner NOW'DAN Sipariş Verdim Ama Getirmediler

4 gün önce

Boyner now 'dan 25/09/2023 saat 16:40 'da valiz siparişi sipariş verdim, siparişin teslim süresi geçince beni aradılar ve siparişimin geleceğini söylediler. Daha sonra yine gelmeyince ben aradım ve müşteri hizmetlerinden bana ürünümün saat 22:00'a kadar teslim edileceğini açıkladılar. Saat 22:00'da ...

Boyner NOW'DAN Sipariş Verdim Ama Getirmediler

Boyner Aldığım Ürünü Göndermedi

6 gün önce

Boyner online mağazadan aldığım ürün tahmini teslim edilme süresi gelmesine rağmen hala ürün hazırlanıyor diyorlar, daha bedava verse Boyner'den alışveriş yapmam. Her şeyleri yalan, ya yanlış ürün gönderirler ya hiç göndermezler, ama parayı hemen alırlar

Boyner Now Teslimat Gecikmesi Ve Sonrasında Yaşananlar

1 hafta önce

Dün Boyner now üzerinden sipariş verdim. Eksik ürün var diye Marmara Park Boyner'den aradılar sonra siparişi iptal edip yeni sipariş oluşturdum. İkinci siparişimde de eksik ürün olduğu bilgisi verildi. Bu sefer kabul edip göndermelerini söyledik. 90 dakikada gelmesi gereken ürünler gelmedi. Saatin d...

0 Yorum

Boyner Şikayetvar üye markasıdır