sta-1-hoverYetersiz Çözüm

Boyner Garantili Mont Mu?

Timur-serap Timur-serap07 Aralık 2019 18:12

10 Ekim 2019 günü Boyner Marmara Park' tan yaklaşık olarak 350,00 TL'ye bir mont aldım. Kredi kartı ile 3 taksit ve aldığımda montun iki yıl ile garantili olduğunu belirttiler ayrıca bunu 06.12.2019 günü saat 14.30 civarında aradığım müşteri temsilcisi Boyner de söyledi. Şimdi geleyim sorunu. Montu alırken Boyner'de kaydım olmasına rağmen hiçbir şekilde telefon numarası istenmedi ve sorulmadı. Müşteri temsilcisi de diyor ki ses kaydı cep telefonumda var "telefon numarası istenmese bile siz vereceksiniz" diyor. Böyle bir şey olabilir mi ya ben zorla kasadaki bayana telefonuma vereceğim o esas benden istemesi lazım değil mi. Neyse biz faturayı birkaç gün sonra attık ama gördük ki yine birkaç gün sonra mont acayip tüylenme yapıyor çok kötü. Sonuçta fatura olayı ve cep telefonu olayı olmadığı için malzeme garantili dahi olsa kabul etmediler. Bende VakıfBank kredi kartı ekstrasını gösterdim ve ekte de size gönderiyorum yine aynı şeyi söylediler kesinlikle olmaz dediler bu ne biçim bir firma bende Boyner'e sağlam müşteri tarafından sevilen bir yer olarak zannederdim, ama maalesef kredi kartı hesap ekstrası üzerinde koskoca Boyner Marmara Park yazıyor ama adamlar tel olmadığı için veya fatura olmadığı için kabul etmediler garantiyi. Soruyorum ben o zaman size kredi kartındaki ekstra da yazılan Marmara Park Boyner yazan ve 3 taksitte alınan şeyin sizde hesabı yoksa o zaman benim paramı verin sizde kayıt yoksa siz o zaman benden kredi kartı bilgilerime girerek bir şey vermeden bana borç hanesine bana borçlandırmışsınız madem ben sizden hiçbir şey almadım değil mi ya. Kardeşim o zaman bana neden telefon numarasını sormadın ki ben zorla mı size vereceğim. Şikayetçiyim bu firmadan lütfen gereken en kısa zamanda yapılsın montun ve ekstranın görüntülerini de koyuyorum.

  • - Görüntüleme

Cevaplar

profile-icon Timur-serap 04 Ocak 19:12

Boyner'den göndermiş olduğumuz ve değişim ya da başka bir ürün beklediğimiz mont bugün (04.01.2020) itibarı ile saat 18.45 itibarı ile Marmara parka gittim montun red edildiğini söylediler kaz tüyüymüymüş neymiş hani garantili idi bir de oradaki müşteri temsilcisi kadın alaycı bir biçimde isterseniz tekrar gönderelim diyor böyle bir şey olabilir mi hani garantisi nerede. Şikayetçiyim bu Boyner ve Boyner Marmara parktan bir üniversite çalışanı olarak sizleri kınıyorum ve malın red değil değişim ya da iadesini ya da başka bir ürün alımını cevabınızı bekliyorum. Yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim ve garantili ürünün değiştirilmediğine ve başka ürün talebi isteyeceğim geçmişi ise şu. Ekim 2019 günü Boyner Marmara Park' tan yaklaşık olarak 350,00 TL'ye bir mont aldım. Kredi kartı ile 3 taksit ve aldığımda montun iki yıl ile garantili olduğunu belirttiler ayrıca bunu 06.12.2019 günü saat 14.30 civarında aradığım müşteri temsilcisi Boyner de söyledi. Şimdi geleyim sorunu. Montu alırken Boyner'de kaydım olmasına rağmen hiçbir şekilde telefon numarası istenmedi ve sorulmadı. Müşteri temsilcisi de diyor ki ses kaydı cep telefonumda var "telefon numarası istenmese bile siz vereceksiniz" diyor. Böyle bir şey olabilir mi ya ben zorla kasadaki bayana telefonuma vereceğim o esas benden istemesi lazım değil mi. Neyse biz faturayı birkaç gün sonra attık ama gördük ki yine birkaç gün sonra mont acayip tüylenme yapıyor çok kötü. Sonuçta fatura olayı ve cep telefonu olayı olmadığı için malzeme garantili dahi olsa kabul etmediler. Bende VakıfBank kredi kartı ekstrasını gösterdim ve ekte de size gönderiyorum yine aynı şeyi söylediler kesinlikle olmaz dediler bu ne biçim bir firma bende Boyner'e sağlam müşteri tarafından sevilen bir yer olarak zannederdim, ama maalesef kredi kartı hesap ekstrası üzerinde koskoca Boyner Marmara Park yazıyor ama adamlar tel olmadığı için veya fatura olmadığı için kabul etmediler garantiyi. Soruyorum ben o zaman size kredi kartındaki ekstra da yazılan Marmara Park Boyner yazan ve 3 taksitte alınan şeyin sizde hesabı yoksa o zaman benim paramı verin sizde kayıt yoksa siz o zaman benden kredi kartı bilgilerime girerek bir şey vermeden bana borç hanesine bana borçlandırmışsınız madem ben sizden hiçbir şey almadım değil mi ya. Kardeşim o zaman bana neden telefon numarasını sormadın ki ben zorla mı size vereceğim. Şikayetçiyim bu firmadan lütfen gereken en kısa zamanda yapılsın montun ve ekstranın görüntülerini de koyuyor

Boyner Logo Boyner 09 Aralık 2019 10:34

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

profile-icon Timur-serap 09 Aralık 2019 08:21

İlgi ve alakanız için teşekkürler ederim ama bir üniversite çalışanı olarak ummadığım bir olay yaşandı sebebbi fatura ya da telefon olmaması siz bizden tel istemedinizki üstelil elemanınız bunu özellikle belirtmek zorundaydı telefonunuz diye iki yıl garantili olan bir ürün ispatlıyorumda sizden aldığımı ürünün kendisi ve VakıfBank eksrası ile ama müşteri temsilciniz neyse. Teşekkürler.

Boyner Logo Boyner 07 Aralık 2019 19:34

Değerli Müşterimiz merhaba, Öncelikle güzel günler dileriz. Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Güzel günler dileriz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler