Boyner Firması Kendi Hatasını Tüketiciye Çıkartıyor.

09 Mayıs

Boyner firmasının internetten verdiğim siparişinde başkasının kargosuyla benim kargomu karıştırmışlar. Kendi hataları olmasına rağmen benim iade talebi oluşturmamı kargoya gidip teslim etmemi, 3 4 iş günü içinde paramın iade edileceğini, daha sonra tekrar alacağımı söylediler. Birincisi ürün stoklarda yok bir daha aynı ürünü alamayacağım, kendi hataları olmasına rağmen kargoya ben gideceğim, kartımda yer yok almak istesem bile 3 4 iş günü beklemek zorundayım, kargomun başka yere gitmesine mi yanayım, bir daha alamayacağıma mı yanayım, beklediğime mi yanayım. Madem böyle bir hata oluştu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ya ürünü benim için ayırsınlar, ya karşılıklı kargoladığımızda kargo ücretimizi karşılasınlar, ya da gönderdikleri ürün miktarını hediye çeki olarak tanımlasınlar. Lütfen bu konuda yardımcı olun. Boyner bu işi çözmüş hiçbir tüketici şikayetim çözümlenmiyor.

boyner-firmasi-kendi-hatasini-tuketiciye-cikartiyor-1.pdf
Boyner Logo
09 Mayıs 14:55
Boyner Logo
10 Mayıs 17:16

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Boyner Mobil Uygulama Momento Gift Card Kullanım Hatası

07 Temmuz

22.06.23 - Perşembe günü akşamüstü Momento uygulaması aracılığıyla (17**********2579) numaralı 500₺ lik hediye çeki oluşturup Boyner mobil app. Üzerinden yapmayı planladığım bir alışverişte kullanmak istemiştim. Sepeti onayla dedikten sonra Gift Card ile ödeme seçeneğini tıklayınca 500₺ indirim sağl...

0 Yorum

Boyner Şikayetvar üye markasıdır