Boyner 1 Aydır Ücret İadesi Yapmadı Yapmıyor.

Burak
19 Ağustos 11:30

21 Temmuz 2024 tarihinde boyner.com mobil uygulamasından 1829,70 TL tutarında 5 adet ürün sipariş ettim. Bu ürünleri 27 Temmuz 2024 tarihinde mağazaya iade ettim ve ücretimin maksimum 7-8 gün içinde hesabıma yatırılacağı söylendi. 2 Ağustos 2024 tarihinde hesabıma Boyner tarafından dalga geçer gibi 389 TL iade yapılmış olup müşteri hizmetlerini aradım. 1442 TL daha iade yapılması gerektiğini söylediler. Bir yanlışlık olmuş, en kısa sürede yatırılacak denildi. 1 hafta geçti. Tekrar aradım, işleminiz devam ediyor denildi ve yine hesapta iade yoktu. Yaklaşık 5-6 kez müşteri hizmetleriyle görüşmeme rağmen 19 Ağustos 2024 tarihindeyiz ve halen iadem yapılmadı. Konuyla alakalı Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulunacağım. 1 ay olacak, halen ödemem yapılmadı.

19 Ağustos 11:42 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

Burak
20 Ağustos 17:29

27 temmuzdan şimdiye kadar 20 kez görüşme sağladım müşteri hizmetleriyle ve hepsinin söylediği tek şey mağduriyetinizi anlıyoruz en kısa sürede giderilecektir dediler ve şu an 20 Ağustos yaklaşık 24 gün oldu ve halen 1442 TL ücretim iade edilmedi. Boyner'den bir daha ne bir ürün alırım ne de aldırırım Allah böyle firmalara kazanç nasip etmesin inşallah.

Marmara Forum'da İade Sorunu

Dilek
09 Ekim 09:07

İade Çekinin Mobil Kullanılamaması Sorunu

Bilgin
08 Ekim 20:06

Boyner'de İade İşlemi: Kolaylık Nerede?

Leila
08 Ekim 00:34