Dün stokta yüzlerce görünen üründen sadece 1 tanesini sipariş verdim. Ürün yoğun talep üzerine stokta kalmadı diyerek ertesi gün siparişimi iptal ettiler. Sebebini de şöyle açıklayayım.
Korona virüsü yayılması nedeniyle ürün talebi yükselecek ve fiyatları artıracaklar. Bu nedenle benim 33 TL gibi bir fiyata aldığım ürünün para iadesini yapmak istediler. Telefonda görüştüğüm hanımefendi gayet saygısızca bu durumu açıkladı sağ olsun.
Bu durumu bu şekilde kullanan tüm firmaların hepsini şikayet edeceğim bıkmadan.
Bu durumu bu şekilde kullanan tüm firmaların hepsini şikayet edeceğim bıkmadan.