Bosch Makine Sıkmada Yüksek Ses

Rüya 22 Mart 01:23
Bosch22 Mart 15:36
Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 63 33 Bosch Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Ayrıca www.bosch-home.com’dan Müşteri Hizmetleri sayfamıza ya da [email protected] mail adresimizden bize ulaştığınız takdirde sizinle derhal irtibata geçilecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi
Bosch 10 kg 1400 devir serie 4 çamaşır makinesi aldım. Alalı henüz on gün oldu makinem sıkma esnasında yüksek ses çıkarıyor gerçekten çok üzgünüm Bosch kalitesinden bu zamana kadar memnun kalan bir kisi olarak bu durumdan dolayı mağdurum. İlgilenirseniz sevinirim.
Bosch 10 kg 1400 devir serie 4 çamaşır makinesi alalı henüz bir ay bile olmadı yikama ve sıkma esnasında yüksek ses şikayetinde bulunmuştum servis gelip baktı fakat sorun görünmediğini söyledi ürünün videolarını çekip Bosch markasının mail adresine ilettim acil geri dönüş bekliyorum lütfen