Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bosch ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Bosch KGN86HI30N
Verim-Performans
9,110
Ergonomi-Kullanışlılık
8,810
Yetkili Servis
8,710
Memnuniyet ve Tavsiye

Bosch KGN86HI30N Görüntüleme Hatası!

Kenan
Kenan 05 Kasım 2020 15:10
Bosch KGN86HI30N Görüntüleme Hatası!

Ürün WiFi üzerinden Home Connect ile sisteme bağlanmasına rağmen " Görüntü Yükleme İptal Edildi hatası almaktayım. İlk günden hata ile karşılaşmak çok üzücü. Alternatif ürünlere göre daha da yüksek bedel ödediğim yine alternatiflerine göre daha da fazla enerji tüketimi olan ürünü bu özelliği için seçtim. Şimdi o özellik kullanılamıyor.

01 Aralık 2020 10:44

Yeni almış olduğum XXL (KGN86HI30N) buzdolabım aşırı gürültülü çalışmakta. Servis sesin videosunu istedi WhatsApp üzerinden video ilettim. Gönderdiğim video dan inceleme yapılmış sesin normal olduğu ile ilgili dönüş yapıldı. 15 senedir kullandığım farklı marka buzdolabında bu kadar ses yok iken yeni almış olduğum buzdolabı kombi gibi ses çıkartması sinir bozucu. Çözüm sağlanamaz ise cihazı video çekerek imha etmeyi planlıyorum. İmha videosunu da bir çok sosyal medya ve haberin kanalında paylaşmayı düşünüyorum. Video dan gürültü tespiti yapılıp normal denmesi de ayrı bir durum. Cihazın fabrika verisi baz alınarak desibel şiddetini ölçen bir alet ile tespit yapılmadan olumsuz dönüş olması çok kötü. XXL model cihaz alacaklar burada yazılanları okumadan karar vermemelerini tavsiye ederim.

Bosch Logo
Bosch05 Kasım 2020 15:24
Kenan
Kenan19 Kasım 2020 09:44

Güncelleme; İlgili sorun ile alakalı servis geldi, cihazın bir kartının değişmesi gerektiğini iletti. Bunu kabul etmedim ve cihazın değişimi sağlandı. Bosch firmasından arandım ve yeni ürünün 25.11.2020 tarihinde stoklara geleceğini teslimatın o tarihten sonra yapılacağı bilgisini aldım. 18.11.2020 tarihinde yeni cihazımın geldiği iletilerek. Yeni cihazım yetkili servis tarafından getirildi. Yetkili Servis cihazımla birlikte gelip, yeni cihazın kurulumunu gerçekleştirdi, Eski cihazı da götürdü. Home Connect uygulaması da sorunsuz çalıştı, Fakat ; yeni gelen cihazda hiç susmayan ve eski cihazda hiç duymadığım bir ses olduğunu fark ettim. İlk kurulum olduğu için cihazın kendisini sürekli soğutmaya çalıştığını ve tam soğuma kapasitesine ulaştığında susacağını düşündüm. Cihaz maalesef 14 saattir aynı ses ile çalışmakta. Soru 1 : Sıfır ürün cihaz teslim edilirken Logistik firması değil de neden servis cihaz ile birlikte geldi? Teşhir cihazların yetkili servis tarafından sevk edildiğini bilmekteyim. Soru 2 : Cihaz kapalı kutudan çıkmasına rağmen ara kapak üst kısmı ve cihaz üstü komple toz olur? Soru 3: 444 numaradan bilgi almak istediğimde cihazın nasıl sevk edileceği konusunda sormuş olduğum soruya ; Lojistik firması getirmesi lazım denildi, Bana neden yetkili servis getirdi dediğimde bazen anlaşmalı servislerimiz de ürün teslimatı yapabilir cevabı verildi. Soru 4 : En erken 25.11 tarihinden sonra teslim edilebilir denilen cihaz, 18.11 de teslim edildi. Gerek İlk cihazımın gerekse ikinci cihazımın kurulumu için gelen arkadaşlar gayet bilgili, kibar ve saygılı idi, sorunların servis kaynaklı olmadığını, marka ile ilgili bir sorun olduğunu tahmin etmekteyim. Gelişme oldukça konu ile alakalı bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.

• profile
1 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Bosch KGN86HI30N
8,710
Memnuniyet ve Tavsiye

7 saat önce

Bosch Beyaz Ocak Mavi Geldi

Merhaba, Teknosa sitesinden Bosch marka PKF652BB1E Beyaz Seramik Elektrikli Ankastre Ocak siparişi verdim ama bana ulaşan mavi gri arası bir renk iade edeceğim veya sizden beyazı ile değişim mümkün olabilir mi? Bu konu da yardımınızı rica ederim. Teşekkürler.

8 saat önce

Bosch Bulaşık Makinesi Sorunlu Ürün

Merhaba SMI6EKS80T kodlu bulaşık makinesi aldım. Ürün hasarlı geldi fakat bana kimse uyarı yapmadı ürünü kontrol etmem için sadece ürünün içerisi ıslak olduğundan ve paketlemesi açık alelade bir paketlemeyle geldiği için şubeyi arayıp bunu belirttim bana denenerek geldiğini söylediler. Bana ürünü te...

9 saat önce

Aspiratör Üzerindeki Bosch Yazısı Silindi

Aspiratör üzerindeki Bosch yazısı silindi kullanalı 4 senesinde böyle bir kalitesizlik olur mu yenisini istiyorum Bosch yetkilisine sesleniyorum duyarsız olmayın bu kadar kalitesine güvenip aldık maalesef yanıldık acil destek çözüm istiyorum umarım bu yazıyı görürsünüz.

Aspiratör Üzerindeki Bosch Yazısı Silindi

1 Yorum

Tayfun
Tayfun

Aynı cihaz aynı hata benim dolaptada var demek ki kronik bir arıza servis benim dolapta da bağlantı kuramadı daha kayıt filan açmadım ama aynı yollardan geçeceğiz Belli ki