Bosch active water eko model bulaşık makinem deterjanı almıyor. Yıllardır Bosch markasını severek kullanıyorum ama bulaşık makinemdeki sıkıntılar bir türlü bitmedi kartı değişti, pervaneleri değişti kaç kez bakıma gitti ama sık sık deterjan kutusu bozuluyor ve deterjanı almıyor. Yılların markası Bos...
Devamını Oku
Bende 2015 yılında çıkan en üst model active water evi makine aldım. Aldığım günden beri yıkama kurutmasından hiç memnun değildim. Servisi çağırdık yüksek voltajdan olduğunu söylediler.
Fabrikayı aradığımda a+++ olduğu için kurutma sistemi diğerlerinden farklıymış, tabi idare ettik, 2020 tarihinde ...
Devamını Oku
Bosch marka Klima aldım ve anahtar teslim olarak belirtildi. Klima montaj vs. İşlemleri tamamlandı. Test edildi her şey tamam gibi ancak ürünün enerji için takılacak fişini ve kablosunu bile vermediler. Sistem böyleymiş. Aktif duruma getirmeden ürün teslimi kabul edilebilir bir şey değil.
Devamını Oku
2015 yılında enerji ve şu tasarruflu Bosch active water eco bulaşık makinesi aldım. Aldığım günden beri hiçbir şeyinden memnun değilim, yıkaması kötü, kurutması sorunlu. Servis geldiği zaman şu tasarruflu olanları ancak bu kadar yıkadığı açıklamasını yapmıştı.
Eğer öyleyse bu ürünü hiç satmayın diyerek servisi geri gönderdik; ancak şimdi de E09 hatası alıyorum. Zaten kötü yıkayan makine hiç yıkamaz hale geldi. Bu kadar sorun çıkaracağını bilsem ne o kadar para verir Bosch alırdım ne de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için bu kadar beklerdim.
Yarın gün içerisinde servisi arayıp fiyat alacağım ama parçanın piyasada mevcut bulaşık makinelerinin yarı fiyatında olacağına eminim. Motor kaynaklı arızanın müşteri hatasından oluşması mümkün değil ama ne yazık ki Bosch ürünlerinin arkasında pek durmuyor.