Bosch Çamaşır Makinesi Arıza Sorunu
Evet aradılar ve değişimi kabul etmediler ve parça siparişi verdiler Hiç Bosch'a yakışmayan bir hareket Halbuki 6502 sayılı tüketicinin korunması kanununun 10-11-56 maddeleri gereği aynı arızayı 2 kez verirse müşteri değişim talep edebilir diniyor ama onlar kendilerini kanundan üstün görüyorlar. Daha garantimin bitmesine de 1 yıl var. Mecburen parça değişimi demek zorunda kaldım bu çamaşır makinesi bekleme şansı veya evde yedeği olabilecek bir şey değil ki. Bunlar ölümü gösterip ıstmaya mecbur bırakıyorlar. Ama Almanya merkezede yazacağım mağduriyetimi.
Ankara metromal AVM'den Bosch marka bir çamaşır makinesi aldım. 04/09/2019'da ve ek garantide satın aldım. Makinem 09/09/2021'de bozuldu. Başlat düğmesi çalışmıyordu, servis geldi tamirini garanti kapsamında yaptı.
16 gün sonra makinem yine aynı arızayı verdi yine servis geldi, ön panelini değiştirdi. Makine 1 yıl geçti yine aynı hata ile bozuldu. Servis geldi yine başlat düğmesi çalışmıyor dedi. Ek garanti'de 04/09/2024 bitiyor.
Bosch Genel Müdürlüğü beni aradı değişim talebimi red etti yine tamir dedi. Beni de mecburen tamir demek zorunda bıraktırdı ama ben yenisi ile değişim talep ettim, kabul etmediler. Bosch marka almak perişanlıktır. 14/03/2023.