Banu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Alarm Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Banu
03 Aralık 2024 14:57

Bosch mu bir daha tövbe!7 ay önce buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi aldık. Evlendik, 5 ay önce başladık kullanmaya. Buzdolabı sürekli alarm vermeye başladı. Aradık, geldiler, güncelleme dediler. Yapıp gittiler. Tekrar alarm verdi. Bu sefer ekranı değiştireceğiz dediler. Okey. Tekrar alarm verdi.

Aradığımızda tamir olacak diyorlar. Soruyorum, kim sıfır aldığı buzdolabını 7 ayda tamir ettirir? Buzdolabındaki bütün ürünlerim eridi, bozuldu, bugün hepsini çöpe götürdüm. Yazık değil mi? Ben makinemin yenilenmesini istiyorum.

Bu işin peşini de asla bırakmayacağım. 100.000 ₺ geçti aldığımız ürünler. Asla bir daha almam. Alanlar, almak isteyenler bu mesajımı okusun! Sattığınız ürünün arkasında olun. Koskoca Bosch bir buzdolabı gönderemiyor, yazık.

06 Aralık 2024 13:43

Bosch seri 6 buzdolabı! Oldukça pahalı olan cihazı aldık en üst model. 60.000 TL civarı. 5 ay kullanıldıktan sonra makine bozuldu. Servis geldi güncelledi gitti. Bizde evde değildik 2 gün geldiğimizde hepsi bozulmuş çöpe attık kışlıkları bütün ürünleri. Sonra servis gelip tamir olmasını söyledi. 5 aylık buzdolabımın tamir değil yenilenmesini istiyorum inatla her aradığımda tamir olur diyorlar. Asla bu markanın ürünlerini tavsiye de bulunmuyorum. Arkasında olmadığınız ürünü satmayacaksınız. 1 hafta oluyor buzdolabı çalışmıyor. Mağduruz. Dünya markası olacaklar bir de yazık. Bu mesajın üstüne beni yine rabia hanım arayacaksa aramasın. Çözüm üreten bir temsilci arasın

03 Aralık 2024 15:39 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Banu
05 Aralık 2024 10:15

Rabia hanım diye bir hanımefendi dışında hiçbir müşteri temsilcisi yok. Aynı şeyi ezberletmişler. Değişim yok tamir olur. Değişim yok tamir olur. Bu nasıl bir ukalalıktır ben anlamadım. Hiç mi düşünmüyorsunuz ya. Ben 2 sene kullanmadım bu ürünü. Garanti bitiminde olmadı bu sorun. Öyle olsa derim zaten tamam tamir olsun diye. İPhone alsam ve 2 kere garantiye göndersem yenisini gönderiyorlar. Bir kot aldığımda hata çıktığında yenisini gönderiyorlar. Böyle aymazlık olamaz ya. Ne demek benim kullandığım sıfır ürün tamir olacak. Koca Bosch değişim yapamıyorsa by Stefan yapmayın bu işi!

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor

Musa
07 Kasım 2024 18:18
Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Bosch Buzdolabı Hasarlı Çıktı, Sadece Kapak Değişimi Teklifiyle Mağdur Edildim

Sadık
08 Eylül 16:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 10:30

Rabia
13 Mart 11:58
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
01 Ağustos 2024 00:37
"Sorunumuz giderildi. Buzdolabı hatalı olduğu için yenisiyle değiştirildi. Memnun kaldık teşekkür ederiz"
Bosch Sürekli Alarm Veren Bir Buzdolabı Hüsranı!
Bosch Sürekli Alarm Veren Bir Buzdolabı Hüsranı!
Bosch Kategorileri