Bosch Elektrikli El Aletleri GO Iı Şarjlı Tornavida - Ne Zaman Tamir Olacak Allah Bilir!
140görüntüleme

Bosch'tan Satış sonrası destek bölümünden Mehmet bey, Emaille cihazı hangi servise bıraktığımı sordu. Bundan sonra olacak gelişmeleri buradan paylaşmayı sürdüreceğim.

Bosch'un satış sonrası ekibinden Mehmet Ali Kılınç Bey gayet kibar bir insan. Sorunumla ilgilendi, markanız adına özürlerini iletti. İlk önerilen çözüm önerisini tatmin edici bulmamıştım; kendisi yaptığım ödemenin geri ödeneceğini ifade etti. Önümüzdeki günler içinde servise giderek ödemeyi alabileceğimi söylediler. Bu çözüm benim için tatmin edici. Teşekkür ederim. Ödemeyi servisten alır almaz buradan konfirme edeceğim. Not: Mehmet Ali Beye ifade ettiğim konuyu markanız açısından yapıcı bir eleştiri olarak tekrarlamak isterim: Müşteri İlişkileri telefon hattınız kesinlikle iletişim kurulamayan bir sisteme sahip. Bosch'a yakışmıyor. Müşterilerinizi benim gibi internetten şikayet yollarına mecbur etmeniz markanız açısından son derece olumsuz.

Satış Sonrası destek ekibinden Mehmet Ali Kılınç Bey'in kibar ve olumlu yaklaşımları sayesinde sorunum çözüldü. Teşekkürler Bosch gibi bir markanın, Mehmet Ali bey gibi bir çalışanı olması şans: Ben büyük firmalardan işlerini şansa bırakmamalarını beklerim. Müşteri iletişim hatları ço yetersiz.
Şikayetim eşimin hediye olarak aldığı Bosch ® GO ıı şarjlı tornavida ile ilgili. Şubat başında aldığımız tornavida bir iki kullanımdan sonra bozuldu. Verdiğimiz yetkili servis açma-kapama butonunda arıza olduğunu söyledi. Bunun değişmesi gerekiyormuş. "Parça yurt dışından geleceği için" tamir süresi vermiyorlar! Ben de firmayı arayıp, yenisini isteyeyim ya da paramı iade etsinler diye düşündüm. "Ne de olsa Bosch büyük marka sorun olmaz" dedim ama çok yanılmışım.
Bosch müşteri hizmetleri hattından biriyle konuşmak mümkün olmuyor bile; zaman kaybettirip kapatıyor sistem aramayı. Pişman oldum Bosch'tan aldığıma.