Borusan Lojistik Ürünün Teslim Edilmemesi
506görüntülemeÜrünün bugün teslim edileceği bilgisi verildi. Kabul ettim. Bugün tekrar aradım sorun yok denildi. Sabahtan beri bekliyorum ve şu an tekrardan köye teslimat yapamıyoruz bilgisi verildi.
Ben sipariş öncesi müşteri hizmetleriniz ile iletişime geçtim. Teslimat yaptığınız bir bölge olduğunu, herhangi bir sorun olmadığını belirttiniz. Kaç gündür arıyorum. Görüşmeler kayıt altına alınıyor. Bana yardımcı olmaya çalışmadığınız gibi, mağdur ettiniz. Keşke söylediğiniz gibi yardımcı olmaya çalışsaydınız. Ben gerekli işlemleri Tüketici Mahkemesi'ne giderek başlatacağım. İnsanları mağdur edip, aptal yerine koyamazsınız. Bu ne saygısızlık.
2767353 numaralı siparişimin gün içerisinde teslimat yapılacağı bilgisi verildi. Teslimat yapacak kişi, arayarak iletişime geçti ve Borusan Lojistik tarafından SMS ile bilgilendirilme sağlandı. Ürün (beyaz esya) montajı için randevunuzu da oluşturabilirsiniz dediler. Montaj için randevu bile oluşturdum. Öğleden sonra Borusan Lojistik ile iletişime geçtiğimde ürünü köy bölgesine teslimat olduğu için bayramdan sonra yapacaklarını söylediler. Ürünün teslimat yapılacağı adres belli, kaç gündür depoda bekletiliyor. Ürün kargoya verilmeden teslimat yapılıp yapılmayacağını da sormuştum, herhangi bir sorun olmadığını söylediler (teslimat bölgesi ile ilgili). Köye teslimat yapmayacaksanız neden bu şekilde insanları mağdur ediyorsunuz.
Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma! 2767353 numaralı Media Markt tan aldığım siparişim 05.07.22 tarihinde teslimat yapılması gerekiyordu. Teslimat için bilgilendirme yapıldı, bütün gün bekledik sonrasında köye teslimat olduğu için teslimat yapacak kişi tarafından köye getiremeyiz şeklinde açıklama yapıldı. Müşteri hizmetleri ile defalarca iletişime geçtim, bölgeye teslimat yaptıklarını, herhangi bir sorun olmadığı söylediler. 06.07.22 tarihinde hiçbir problem yaşanmadan ürünün teslim edileceği bilgisi verildi, kabul ettim. Dün aradılar evde misiniz geliyoruz diye, birkaç saat sonra burası köy biz gelemeyiz diyerek ürün teslimatı gerçekleşmedi. Bir de arayıp montaj için randevu oluşturun diyorsunuz. İnsanları neden bu şekilde mağdur ediyorsunuz?