Booking.com Üzerinden Yapılan Rezervasyon Mağduriyeti

03 Kasım 19:00

1 ay önce booking.com üzerinden yurt dışında bir otel için rezervasyon ve ödeme yaptım. 1 hf önce booking.com uygulaması üzerinden gelen ve konaklayacağım otelden gelmiş gibi görünen bir mesaj aldım. Rezervasyon teyidi için bir ödeme yapmam gerektiği ama hemen iade edileceği yazıyordu. Uygulamanın kendi üzerinden geldiği için güvendim ve ödemeyi yaptım ama hala ödeme yapmam gerektiği yönünde mesajlar gelmeye devam etti. Müşteri hizmetlerine mesaj attım, yaklaşık 1 saat sonra rezervasyonda sorun olmadığı, ödeme yapmama gerek olmadığı şeklinde cevap geldi. Ancak o zamana kadar ödeme yapılmış oldu. Durumla ilgili 2 defa uygulama üzerinden mesaj, 1 de [email protected] müşteri hizmetleri ne mail attım. 48saat içinde geri dönüleceği belirtilmesine rağmen hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Booking e güvenerek yaptığım işlemler sonucu maddi kayba uğradım.
Umarım en kısa zamanda dönerler ve mağduriyetimi giderirler.

Ali
17 Kasım 01:28

Booking.com dan mail aldım. Yaptığım fazla ödemeler için bankama itiraz da bulunmamı, olumsuz yanıt almam durumunda bunu gösteren bir belgeyi kendilerine iletmem durumunda iade için gereken işlemleri başlatacaklarını belirttiler. Booking süreci takip ediyor gibi görünüyor. Umarım sonuç olumlu olur

Biyçe

Merhaba, Aynısı benim başıma geldi sonuç nedir

Ali

Merhaba, banka henüz itirazıma cevap vermedi. Sonuçlanınca paylaşacağım

Booking.com Üzerinden Yanıltıcı Mesajlar Ve Maddi Kayıp

Çiğdem