Bombax Kilo Aldırıcı Yanlış Ürün Gönderip Para İadesi Yapmıyor
Bombax istedim 2 kutu farklı 2 kür yollamışlar telefonları açmıyorlar para iadesi yapmıyorlar bunu yapan da Bombax'ın resmi satış sitesi WhatsApp'tan mesaj attık dönmediler bile bütün numaraları aradık açmıyorlar resmen.

Bombax Manevi Hasar Ve Hastalık
Bir ürün aldım içi sanki kurt dolu böyle bir şey olamaz ve üstüne üstlük eşim hamile 1 bardak içti 3 saat kustu ve şu güne kadar midesi bulanıyor derhal çözüm getirilmesini rica ediyorum. Böyle bir vitamin olmaz ben devamlı toz kullandım ama böyle bir şey ilk defa gördüm

Bombax İcraya Vermişler Beni
Bir tane ürün aldım iki ay önce komşum istedi ona alayım dedim kargo firması gelmiş eve beni bulamamışlar geri dönmüşler bir kere beni aramadan siteden içeri giremezler kargo firmasının yalanı akabinde ulaşmaya çalışıyorum geri dönmüyorlar bir de icraya vermişler beni ne gibi bir hakla. Ödemiyorum n...
2 gün önce Ultra Bombax kilo aldırıcı aldım ve bugün içerken içinden küçük bir canlı böcek çıktı. Görmesem içecektim. Bu ayrıca hiç de hoş bir izlenim vermedi. Bütün hepsini çöpe döktüm. Midem kalktı ya o böceği görmesem içecektim. Yapılan şey hiç hoşuma gitmedi. Bu tarz bir ürün hayatta kullanmam.
Trendyol e bitkisel satıcısından 3 kutu Bombax kilo aldırıcı toz aldım kullanmaya başladık 2 kutuyu bugün açtık ve jelatini açar açmaz içinde bir böceğin kımıldadığını gördüm. Kaşığa aldım fotoğraf ve videosunu çektim. İnanılır gibi değil insanların sağlığıyla oynamak ne kadar kolaylaşmış böyle yazıklar olsun.--- Bende de aynı böcekten çıktı midem bulandı fotoğraflar duruyor ürünü çöpe döktüm inanılır gibi değil