Boğaziçi Elektrik Paramızı Geri İade Etmiyor

29 Mayıs

Boğaziçi elektrikten şikayetçiyiz. 16 46. 40 94 62. Sözleşme hesap numaralı. Hattın sahibiyiz. Sayaç arızasından dolayı. 4 ay boyunca. Fazladan tahsil edilen para. Defalarca söylememize rağmen. Tarafımıza iade edilmemiştir. Bir bakıma paramıza el koyulmuştur. Konu ile hiç ilgilenmeyen Boğaziçi elektrikten şikayetçiyiz Paramızı geri istiyoruz. Neden vatandaşın parasına el koyuyorsunuz. Eğer ki Paramızı geri vermezseniz. CİMER ®'e şikayetçi olacağız. Acilen Yardımcı olmanızı istiyoruz.

Sayın Erdal B:, Hizmet numaranızı iletmeniz durumunda gerekli inceleme yapılacaktır. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Bedaş Hizmet Kesintisi Tazminat Talebi

3 gün önce

Bedaş tarafından sayaç numaram belirtilen ve yaşadığım hizmet kesintisi ile ilgili tazminat hakkımın doğduğu bir mesaj aldım. Benden istenen bilgileri doldurup BEDAŞ'a ilettim, ancak ne mesaj ne de mail yoluyla geri dönüş yapılmadı. Bu mesajın doğruluk payı nedir? Bedaş'tan bilgi bekliyorum.

Bedaş Tan Bilgi Talebi İle İlgili Gelen Asıllı Asılsız Mesaj

5 gün önce

Bedaş'ın mesajlarının geldiği numaradan bu şekilde bir mesaj geldi. Ben doldurup yolladım doğru veya yanlışsa ilgilenilmesini talep ediyorum. Bedaş'tan gelen mesajlara ait yerden kayıttan gelen bir mesai şu şekilde; değerli müşterimiz, 6814740000 numaralı aboneliğinizi etkileyen hizmet kesintisi ned...

Bedaş Tan Bilgi Talebi İle İlgili Gelen Asıllı Asılsız Mesaj

Boğaziçi Elektrik - Bedaş 3 Gündür Sokaklar Karanlık

1 hafta önce

3 gündür sokak lambaları yanmıyor. Kimsenin baktığı yok. Kendi kendine gelir hesabı yapıyorlar. 186 numaradan kayıt alıp numara veriyorlar. Karanlıkta sokağımız. Yetkililer kimse ilgilensin artık. Çoluğumuz çocuğumuz bizler göz gözü görmüyor. Birileri bir şey yapsın artık.

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Sokak Lambası Aydınlatması

1 hafta önce

Merhabalar ben İstanbul Güngören bölgesinde ikametgah ediyorum 1 haftaya yakın süredir sokak lambaları yanmıyor. Geceleri kapkaranlık oluyor. Oturduğumuz bölge bu konuyla ilgili Alo186 çağrı merkezini aramamıza rağmen bize bir takip numarası verip konuyu kapatıyorlar. Bir sokak lambası ampulünü deği...

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Sokak Lambası Aydınlatması

0 Yorum