24 Nisan 06:12

Boğaziçi Elektrik abonesiyim. Yaklaşık bir haftadır mahallemizde sadece bizim binaya ait elektrik kesintileri yaşanıyor. Arıza kaydı bıraktığımızda, akşam 7 sularında kesilen elektrik, ertesi gün öğlen saatlerinde geri geliyor. Dolabımızdaki ve buzluktaki eşyalarımız bozuldu. Sürekli elektrik kesintileri nedeniyle arıza ekiplerini sokağımızda çalışırken görüyoruz. '24 saat ekipler çalışıyor' denmesine rağmen, gece 12'yi geçtikten sonra çalışmalarını durdurup, ertesi gün saat 10 gibi işbaşı yaptıklarını fark ediyoruz. Müşteri hizmetlerini arayıp, gece 12'den sonra çalışmayı bıraktıklarını ilettiğimde 'vardiya değişimi olmuştur' gibi inandırıcı olmayan bir bahane ile karşılaşıyorum. Gece 12'den sabah 10'a kadar nasıl bir vardiya değişimi olduğunu anlamıyorum ve bu durumu CİMER'e şikayet edeceğim. Görevlerini yerine getirmedikleri için çalışma alanına araç park edilmiş ve bu durum fotoğrafta görüldüğü üzere kayıt altına alınmıştır.

24 Nisan 10:19
Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Giderilmeyen Arıza Kaydı

Adamlar sadece oturuyor çalışma yok 17 18 saat oldu elektriklerimiz yok ama çalışan rahat

24 Nisan 10:20

...

25 Nisan 11:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Hüseyin G., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ 24 Saatten Fazla Elektrik Kesintisi Ve Yetersiz Hizmet

Nermin
16 Eylül 23:12