Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Aboneliğin Sonlandırılması Sonrası, Bilgi Verilmeden Ceza Kesilmesi

Hüseyin
03 Nisan 17:24

Oturduğumuz dairede kiracıyız ve abonelikler ev sahibi adına kayıtlıydı. Bilgimiz olmadan abonelik iptal edilmiş ve bu nedenle elektrik kesintisi yaşanmıştır. Kesinti yapılan günlerde çağrı merkezini aradığımızda bölgede bir kesinti olmadığı söylenmiş ve servisle iletişim kurmamız önerilmiştir. Servisten dönüş yapıldığında ise personel yanlışlıkla kesinti yapıldığını belirterek kabloları bağlamamızı söylemiştir. Daha sonra kullanmaya devam ettiğimiz sırada BEDAŞ personeli gelerek bizi uyardı ve bir ay sonrasında 4644,66 TL kaçak kullanım bedeli yansıtılmıştır. Her elektrik kesintisinde çağrı merkezini aramış olmamıza rağmen, bir ay sonraki görüşmemizde aboneliğin iptal edildiği bilgisi verilmiştir. BEDAŞ'ın haksız kazanç elde ettiğini düşünüyorum. Yasal haklarımı ve çağrı kayıtlarını kullanarak mahkeme sürecini başlatacağım. Bu tür durumlara karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatmak isterim.

03 Nisan 17:31 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Hüseyin M., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Abonelik İptali ve Çağrı Merkezi Sorunu

Orhan