Arzu
02 Nisan 14:11

Boğaziçi Elektrik, bana ait olmayan bir mekan da benim aboneliğim görünüyor. 2020 yılında e devletimde fark edip şikayette bulunduğum sorun tekrar bana sorun olarak döndü. 2020 yılında yine sizin aracılığınızla şikayet yazdım ve ck elektrik sorunla ilgilenip bana ait olmayan aboneliği sonlandığını söyledi. E devletim den de abonelik artık görünmüyordu. Fakat dün kendini Boğaziçi Elektrik den saha görevlisi olarak tanıtan kişi benim 2020 de şikayet ettiğim mekanda aboneliğim olduğunu söyledi. 186 Boğaziçi Elektriği aradığımda evet benim şikayet ettiğim adres de sizin adınıza abonelik var dedi. Şimdi olayın saçmalığı ; ck elektrik şikayet ettiğim abonelik yok Boğaziçi Elektrik de hala benim bilgim dışında şikayet ettiğim abonelik sürüyor. Acil olarak bana ait olmayan 9283393000 sözleşme nin silinmesini istiyorum. Alkent 2000 Mah. Rüzgargülü no :2 Çamlıca Mah. Zakkum sokak. No:2 Büyükçekmece İstanbul - adres ile hiçbir bağım yakınlığım yok. Bana ait olmayan bir mesken. Aşağıda görsel de de 2020 de şikayet ettiğim yazılar görünüyor.

02 Nisan 14:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Arzu Ü., Talebiniz ilgili birime iletilmiş olup, gerekli inceleme sağlanacaktır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Arzu
03 Nisan 08:59
bana-ait-olmayan-bogazici-elektrik-de-ki-aboneligim-hakkinda-1.pdf

Talebimle ilgili ck Elektrik den mail geldi. Dağıtım şirketi Boğaziçi Elektrikten çözümün gelmesi için bekliyorum.

Sayın Arzu Ü., Başvurunuza istinaden Şirketimiz tarafından yapılan inceleme devam etmekte olup, en kısa süre içerisinde konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Sayın Arzu Ü., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Mesken Elektrik Aboneliği Mağduriyeti

Yağmur