Cenk sonuçtan çok memnun

BMW 3.20i Kapı Kolları Erime Sorunu Ve Çözüm Beklentisi
Cenk
18 Aralık 2024 00:49
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Borusan tarafından iletişime geçildi ve parça değişiminin tercih ettiğimiz yetkili serviste ücretsiz olarak yapılacağı belirtildi. Hem Borusan hem de yetkili servisimiz Otomol'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

2015 model BMW 3.20i ed ilk sahibiyiz. Ön kapıların içten tutma kollarının deforme olduğunu gördük. Araç genelde tek kişi ve özenle kullanılmış. Araç kozmetik olarak iyi durumda olmasına rağmen kapı kolu kaplamaları erimiş ve ele yapışıyor. Aracı her kullandığımızda yaşadığım bu durum can sıkıcı bir durum oluşturuyor. Araştırınca bu sorunun kronik olduğunu ve BMW Türkiye'nin ücretsiz olarak değişim yapılmasını sağladığını gördük. Şikayetvar.com sitesinde de aynı şikayeti yazan S*** Bey'in sorununun 1 Aralık 2023 tarihinde BMW tarafından ücretsiz olarak işlemlerin yapılacağı belirtilerek çözüldüğü görülüyor. BMW Yetkili Servisi'nde sorunun giderilmesi için BMW Türkiye'den çözüm bekliyoruz. Teşekkürler.

Not: daha önce ücretsiz olarak çözüm sağlanan şikayet link'i https://www.sikayetvar.com/bmw/bmw-3-serisi-kapi-kolu-erime-sorunu-1

18 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

20 Aralık 2024 10:49

Değerli Cenk Y., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

23 Aralık 2024 11:20

Cenk
23 Aralık 2024 13:13

Yiğitcan sonuçtan çok memnun

Yiğitcan
25 Aralık 2024 16:49
"Hızlı geri dönüşünüz ve çözüm öneriniz için teşekkür ederim. Sorunumla kısa sürede ilgilenip gerekli aksiyonlar hızlıca alındı."
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
17 Ekim 2024 09:31
"İlgileri emeği geçen herkese teşekkür ederim."
Bahadır sonuçtan çok memnun

Bahadır
02 Temmuz 2024 15:25
"1 Ağustos 2024 tarihi itibariyle BMW yetkili servisi Ağaçlı Oto’dan dönüş yapıldı. BMW markasının büyüklüğüne, adına ve kurumsallığa yakışır şekilde deforme olan kapı kollarının ücretiz olarak değiştirileceği bilgisi verildi. BMW Türkiye ve yetkili servis Ağaçlı oto çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan
03 Ekim 2024 11:39
"BMW markasına ve Borusan İstinye'den Yelda Hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim böyle bir markadan gerçekten bu çözüm odaklı performans hiç şaşırtmadı…"