BMW 320i 2022 Erken Biten Balata Sorunu

08 Mayıs

Merhaba, BMW 320i 2022 model araca sahibim, aracım yaklaşık 19.000km de arka balata uyarısı verdi. Bilindiği üzere BMW 3 serisinde kronik olan bu sorun müşteri memnuniyeti için BMW tarafından ücretsiz değişim sağlanmaktadır. Servis ile görüştüğümde kendilerinde böyle bir bülten olmadığını söylediler ve masrafları kendim karşılamam gerektiğini belirttiler. Daha sonra Borusan Oto ® ile telefonda görüştüğümde balataların BMW tarafından Herhangi bir ücret alınmadan değişimi sağlanacağı söylendi. Tekrar servisi aradığımda böyle bir şeyin olmadığını belirttiler. Telefon görüşmesi 6 Nisan saat 13:12 de 0850 252 1010 numaradan yapılmıştır görüşmelerin kaydını dinleyebilirsiniz özellikle üstüne basa basa sordum ücretsiz değişim sağlanacak mı diye evet deyip onayladı telefondaki beyefendi. Tekrar servisi aradığımda olumsuz yanıt aldım. Benim bu sorununun çözülmesini talep ediyorum aksi takdirdi BMW Almanya ile iletişime geçip bütün olanları onlara aktaracağım.

İyi günler dilerim

BMW Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 41 sn
BMW Logo
08 Mayıs 17:23

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi 0850 252 10 10

Emre
15 Mayıs 10:46

Ne yazık ki kimse arayıp konu ile ilgilenmedi. Süreci BMW Almanya ile devam etmek zorundayım.

BMW Logo
16 Mayıs 15:45

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. 444 22 99 numarasından bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla, 444 22 99

BMW 116i Araç Yangını (01.07.2023' De)

13 Temmuz

BMW 116i 2012 model benzinli aracım 01.07.2023 tarihinde yanması sonrasında kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ile hukuki süreci başlattık. Aracıma ait bakımlar yetkili serviste yapılmıştı. BMW gibi otomotiv sektöründe oldukça önemli bir yere sahip bir firmanın aracında bu gibi korkunç v...

13 Mayıs

BMW 2010 Model 3 serisi 2000 motor aracımda araba çalışırken veya kapalıyken araba sürekli her 10-20 saniye aralığında kendi kendini açıyor ve kapatıyor ve bu olay çok sık gerçekleşiyor. Örneğin araba kitli kilitlerden arka arkaya 2 kere ses geliyor (seste şu ses: Örneğin araba kilitli durumda ama s...

0 Yorum

BMW Şikayetvar üye markasıdır