BMW 320d Kapı Kolu Erimesi

09 Haziran

BMW 320d 2018 aracımda kronik kapı kolu erimesi başladı. Tüm araçlarda aynı olduğunu duydum. BMW hepsini çağırıp geri düzeltmesi lazım. Şayet BMW gibi bir markaya hiç yakışmıyor ve bunu üretmeye devam ediyor. Sert bir deri ile yapılabilir. Basit bir sorun yüzünden yüzlerce şikayet alıyor.

BMW Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 44 sn
BMW Logo
10 Haziran 00:12

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi 0850 252 10 10

BMW 320i İed Kapı İç Tutma Yerlerindeki Erime

1 gün önce

Merhaba, 2014 model BMW 320İ ied Sportline sahibim. Maalesef kapı içlerindeki tutamaçlar eridi artık parçalanmaya başladı. Evimizin 2. BMW marka aracı diğer aracımız F10 kasa kodlu 525İ onda böyle bir problem yok sanırsam F30 kasa kodlu araçlarınızda bu kronik bir problem. Arka koltuğa ne zaman otu...

BMW Kronik Sağ Arka Stop Lambası Yanmıyor Ve Motor Arıza Göstergesi Yandı

5 gün önce

Arka sağ fren lambası problemi var yanmıyor. Herkes kronik yazmış ama ne yapmak gerekiyor. BMW 116 i Premium ve motor arıza lambası yandı. Aracı eski sahibinden aldığımızda bir sorun yoktu. 1 gün geçti aradan arıza vermeye başladı. Expertize de gösterdik sorun yoktu. Kronik başka neler var ne yapmak...

1 Yorum

Burhaneddin

2018 BMW aracım var Kol erimesi benim aracımdada var. Böyle bir markaya hiç yakışmıyor

BMW Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı