BMW 2017 Model 3.18 Ses Yalıtım Sorunu

Ece
21 Aralık 2023 07:56
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“BMW markası bir kez daha kendinin ne kadar büyük bir marka olduğu gösterdi. Şikayetten hemen sonra benimle İstinye Borusan iletişime geçti ve kapı kolu sorunumu ücretsiz çözdüler. Borusan’daki Berk beye yardımları için teşekkür ederim.”

Merhaba, 2017 model BMW 3.18 aracımda 100 km hızı geçtiğimde ön kapılar ve ön camdan çok fazla rüzgar sesi aldığını fark ettim. Daha önceden 2021 model Honda Civic kullanıyordum. Ses yalıtımı konusunda hassas olduğum için Japon araçlarını bırakıp Alman grubuna geçeyim dedim. BMW kalitesine güvendim ama hüsrana uğradım.
Ayrıca iç kapı kollarında da erime mevcut.
Bu konuda BMW nin bana yardımcı olmasını bekliyorum

21 Aralık 2023 08:35 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Ece

BMW Üretim Hatası Ücret Talebi

BMW 3.18 Kapı İç Kolu Yapış Yapış

Nurdan
07 Ağustos 23:00
"Genel merkezden Buse hanıma ve Samandıra Borusan otodan emre beye çok teşekkür ederim. Çok hızlı bir şekilde sorunumu çözdüler."