İnternet Hizmeti Sözleşme Ve İade Sorunları

İnternet Hizmeti Sözleşme Ve İade Sorunları
29 Ekim 18:47

Bizim İnternet firması ile görüştüğümde 1 hafta içerisinde koşulsuz iptal ve ücret iadesi yapıldığını ilettiler. Ayrıca 18 Mbps pakete başvurduğum halde bana 14 olan paketi aktif ettiler. Şimdi de ücret iadesi yapılan bir iptal yok kurulum ücreti geri iade olmuyor diyorlar. En başta farklı şeyler söyleyip şimdi farklı laflar söylüyorlar. Ben o 1 haftalık sürece güvenerek aldım denemek amaçlı fakat yalanları yüzünden şu an kurulum için ödediğim 2065 TL yi yakmamak için iptal edemeyeceğim. Ayrıca bana öde kullan şeklinde internet dediler. Ödemezseniz internet kapanır fakat fatura işlemez dediler. Şimdi aylık abonelik olarak diyorlar. Hiçbir sözleri anlattıkları interneti tutmuyor.

Salimcan
29 Ekim 18:47

Sitede yazan koşullar bunlar bana aktarılan. Şimdi aradığım aynı numara evet o sistemin 1 2 ay önce iptal edilmiş diyor.

Salimcan
30 Ekim 12:10

Hala kullanmak zorundayım 1 günlük süreçte anladığım stabil bir hız gelmiyor. Sürekli drop yiyorum ve kopmalar yaşıyorum film veya video izlerken bu sebepten dolayı bağlantı hataları alabiliyorum. Ama suç bir tek bu firmada değil bunlara bu imkanı sağlayan Telekom şirketinde 15 yıldır bir mahalleye altyapı yapılmazsa bizlerde böyle firmalara el mahkum kalırız.

Bizim İnternet Yalanları Ve İlgisiz Personel

İlyas
13 Mart 21:34

Bizim İnternet İnternet Hizmeti Ve Müşteri Desteği Sorunu

Özlem
27 Mayıs 16:37

Bizim İnternet "internet Hizmetini" Eksik Veriyor!

Abdullah
13 Nisan 11:20